Ege Postası
Geri

KTO Başkanı Hiçyılmaz: Ülkenin kalkınmasında gençlere büyük görev düşüyor

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye’nin kalkınmasında ve istikrarında gençlere büyük görev düştüğünü söyledi. Mahmut Hiçyılmaz, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin mezuniyet...
KTO Başkanı Hiçyılmaz: Ülkenin kalkınmasında gençlere büyük görev düşüyor
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye’nin kalkınmasında ve istikrarında gençlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Mahmut Hiçyılmaz, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin mezuniyet törenine katıldı. Süleyman Demirel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Ekrem Erdem yaptı. Erdem, Erciyes Üniversitesi’nin en büyük fakültelerinden biri olan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nin, kuruluşundan beri çok başarılı olduğunu, her geçen gün daha da etkin bir fakülte haline geldiğini belirtti. Erdem, 2012-2013 öğretim yılını başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencilerle gurur duyduklarını kaydetti.

Törene katılan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ERÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ni başarıyla bitirerek, ilk üç dereceye giren öğrencilere Kayseri Ticaret Odası’nın hediyelerini vererek tebrik etti. Hiçyılmaz, burada yaptığı konuşmada, gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu belirterek, ülkenin kalkınmasında ve istikrarında gençlere çok büyük görevler düştüğünü ifade etti. Gençlerin, bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, onlara güvendiklerini ve başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası olarak onları her zaman teşvik ettiklerini ve teşvik etmeye devam edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası