Ege Postası
Geri

Kadınlar denizde cankurtaran nöbette

20 bin İzmirliyi denizle buluşturan Konak Belediyesi bu yıl da deniz gezilerine devam ediyor.
Kadınlar denizde cankurtaran nöbette
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2013 Pazartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Tatile gitme fırsatı bulamayan kadın ve çocukları günübirlik gezilerle Ege sahillerinde konuk eden Konak Belediyesi, sağlık ve güvenlik önlemlerini de ihmal etmedi. Her gün yüzlerce kadın ve çocuğun yararlandığı deniz gezilerinde, sağlık ekibi, tam donanımlı ambulans ve cankurtaranlar hazır bekliyor. Konak Belediyesi’nin konuğu olarak gezisine katılanların her zaman yanı başında olan anlayışlı ve güler yüzlü sağlık ekibi, en ufak bir sorun bile yaşanmaması için adeta nöbet tutuyor.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak’ta artık bir gelenek haline gelen deniz gezilerine kadınların gönül rahatlığıyla katıldığını ifade etti ve “Her yıl binlerce kadın ve çocuğumuzu deniz gezisine götürüyoruz. Elbette onların sağlığı da canları da bize emanet. Gezilere katılan kadınlarımızın ceplerinden bir kuruş dahi harcatmıyoruz. Dört dörtlük yemeği, sağlık hizmeti, denizde cankurtaranıyla her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Cankurtaran ve sağlık ekibi her zaman hazır

Konak Belediyesi’nin dinamik cankurtaranları ise gözlerini özellikle çocuklardan bir saniye bile ayırmıyor. Türkiye Su Sporları Federasyonu sertifikalı cankurtaranlar, herhangi bir olayda anında müdahale ediyor. Konak Belediyesi’nin konuklarının rahatı ve güveni için hazır bekleyen cankurtaranlar, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın yarattığı güvenli ortama dikkat çekerek şunları söyledi:
“Konak Belediyesi’nin düzenlediği deniz gezilerinde bütün önlemler alınmış durumda. Ambulansımız bekliyor. İzmir Deniz Hastanesi’ne ve sağlık ekibine teşekkür ederiz. Biz cankurtaranlar sürekli buradayız. Çocukların ve kadınların en güvenli şekilde denize girmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, bütün önlemleri aldı ve halkını düşünmeye devam ediyor.”

Güvenli tatil
Deniz gezisinde güvenli bir tatil günü yaşayan 72 yaşındaki Eser Can da, ambulansta tansiyonunu ölçtürdükten sonra Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın huzur ve güvenlikleri için her şeyi düşündüğünü söyleyerek, “Ben ilk defa geliyorum. Torunumu getirmek için geldim. Her şeyimiz var. Ambulans olduğu için güvendeyiz” dedi.
Güneşten etkilenen Nuriye Vardar ise “Biraz fenalaştım, güneşte fazla kaldım galiba başım döndü. Ambulans burada hemen aldılar beni, Allah razı olsun bize bu hizmeti verenlerden” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası