Ege Postası
Geri

Karabağ: İşçiye borcu olmayan yegane belediyeyiz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Belediyenin şantiyesine giderek kadrolu işçileri ziyaret etti Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube temsilcisi Mustafa Kandil , Karabağ’ın sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini belirtirken, “ Herkes başkan olabilir ama gönüllerin başkanı olamaz” dedi. Karabağ ise, “Dışarıda bazı arkadaşlar işçilerin alacağı var tarzı bilgisizce konuşuyorlar. İzmir’de işçilerin alacağı olmayan yegane belediye bayraklı belediyesidir” dedi.
Karabağ: İşçiye borcu olmayan yegane belediyeyiz
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Aralık 2012 Salı 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Belediyenin şantiyesine giderek kadrolu işçileri ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Karabağ yıllık istihkaklarında dağıtımında yer aldı.

KANDİL: HERKES BAŞKAN OLABİLİR AMA GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLAMAZ
Belediye Başkanı Karabağ’ın ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube temsilcisi Mustafa Kandil , “ Belediye başkanımızın toplu sözleşmede verdiği ücretin haricinde bize sosyal haklarımızı da gününde, zamanında vermesinden dolayı kendisinde teşekkür ediyoruz. İşçiye verdiği emekler ortada. Her şeyimiz zamanında yapılıyor.Herkes başkan olabilir ama gönüllerin başkanı olamaz. Biz Hasan başkanımızın her yerde propagandasını yapıyoruz. Devam edeceğiz. Çünkü bugüne kadar bizleri hep korudu ve kolladı. Hiçbir arkadaşımıza eziyet çektirmedi. Parti ayırmadı. Herkesin arkasında durdu “ dedi.



KARABAĞ: İŞÇİLERE BORCU OLMAYAN YEGANE BELEDİYEYİZ
Bayraklı belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “ Dışarıda bazı arkadaşlar işçilerin alacağı var tarzı bilgisizce konuşuyorlar. İzmir’de işçilerin alacağı olmayan yegane belediye bayraklı belediyesidir. Biz her şeyden önce çalışan diyoruz. Esnaf bekleyebilir ama çalışan bekleyemez. Biz de emekten gelen bir ailenin ferdiyiz. Yaşananları biliyoruz. Tok açın halinden anlamaz. O sıkıntıyı yaşayanlar bilir. Bizim bakışımız bu. Biz bu durumları biliyoruz. Bundan sonra da çalışan arkadaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası