Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi’nden cami yapımına fiziki destek

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt’ta bulunan bölgenin en eski camilerinden Ulu Camii’nin yenilenme çalışmalarına destek veriyor.
Karabağlar Belediyesi’nden  cami yapımına fiziki destek
Haberler / Yerel Politika
25 Kasım 2013 Pazartesi 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yeşilyurt’ta bulunan ve yaklaşık 50 yıldır vatandaşlara hizmet veren, bölgenin en eski camisi Ulu Camii’nin yeniden inşaası hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilecek. Karabağlar Belediyesi, camiinin, yıkımı ve hafriyatını üstlendi. Caminin yenileme çalışmaları, Karabağlar Belediyesi ekiplerinin yıkım yapması ile start aldı.
Yıkım ve hafriyat çalışmalarını denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ilçedeki ibadethanelerin, bakım, yenileme ve temizlik ihtiyaçlarına destek olduklarını belirterek, “Yeşilyurt Ulu Camii bölgemizin çok eski bir ibadethanesi. Oldukça yıpranan caminin yenilenmesi bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın da talebiydi. Hayırseverler tarafından yeniden inşa edilecek olan caminin eski bölümlerinin yıkım ve hafriyat çalışmalarına belediye olarak destek verdik. Yapım aşamasında da desteğimiz sürecek. Ulu Cami Yönetim Kurulu ve hayırseverlerin de desteğiyle yeniden inşa edilecek caminin kullanım alanları cemaatin istekleri göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor. Engelli vatandaşlarımızın da rahat bir şekilde ibadet etmeleri konusunda fiziki şartları planlanan cami bölgedeki önemli ihtiyacı karşılayacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası