Ege Postası
Geri

Karakayalı: CHP bayrağını Kemalpaşa'da dalgalandırmaya devam edeceğiz!

CHP parti yönetimi tarafından yeni dönem için aday gösterilmeyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Cemil Tugay’ı ve Kemalpaşa Belediye Başkan adayı olan Mehmet Türkmen'i tebrik ederken Kemalpaşa halkına da teşekkür etti.
Karakayalı: CHP bayrağını Kemalpaşa'da dalgalandırmaya devam edeceğiz!
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yeni dönem için aday gösterilmeyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Cemil Tugay’ı ve Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen'i tebrik ederken "Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını, güzel ilçemiz Kemalpaşa'da dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Karakayalı'nın açıklamasının tamamı şöyle;

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in başkanlığında toplanan Parti Meclisimizin kararıyla İzmir Büyükşehir Başkanlığına aday gösterilen Sayın Dr. Cemil Tugay ve Kemalpaşa Belediye Başkanlığına aday gösterilen Sayın Mehmet Türkmen başta olmak üzere toplantıda belirlenen tüm ilçe belediye başkanı adaylarımızı tebrik ediyor, çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla görev yaptığımız 5 yıllık dönemde birlikte yol yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarıma, ilçe örgütümüzün değerli üyelerine, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine ve en çok da Kemalpaşa Halkına teşekkür ediyorum.

CHP BAYRAĞINI KEMALPAŞA'DA DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını, güzel ilçemiz Kemalpaşa'da dalgalandırmaya devam edeceğiz"

Resim

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası