Ege Postası
Geri

Ali Engin'den açıklama: Üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim

CHP parti yönetimi tarafından yeni dönem için aday gösterilmeyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Cemil Tugay’ı ve Narlıdere Belediye Başkan adayı olan Erman Uzun'u tebrik ederken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimlerde başarılı olması için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğini bildirdi.
Ali Engin'den açıklama: Üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yeni dönem için aday gösterilmeyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, açıklamalarda bulundu.

Başkan Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Cemil Tugay’ı ve Narlıdere Belediye Başkan adayı Erman Uzun'u tebrik ederken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimlerde başarılı olması için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğini bildirdi.

Ali Engin'in açıklamasının tamamı şöyle;

"Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in takdirleri ve Parti Meclisimizin onayıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Sayın Dr. Cemil Tugay’ı tebrik ediyorum. Ayrıca bayrağı devredeceğim Narlıdere Belediye Başkan Adayımız Erman Uzun başta olmak üzere tüm CHP’li ilçe belediye başkan adaylarımızı kutluyor, çıktıları bu yolda başarılar diliyorum.

Narlıdere’de görev yaptığımız 5 yıllık dönemde birlikte yol yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarıma, il ve ilçe örgütümüzün değerli üyelerine, muhtarlarımıza, STK’larımızın çok kıymetli temsilcilerine ve en çok da NARLIDERE HALKINA teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Narlıdere’nin Belediye Başkanı olma şerefine eriştiğimiz 5 yıllık dönemde halkımızın refahı ve çocuklarımızın geleceği için çok çalıştık. Narlıdere’nin ekonomisini büyüttük, kültürel kimliğini koruduk ve sürdürülebilir bir kent inşa ettik. Cumhuriyetin ve Atatürk’ün kenti Narlıdere’ye verdiğimiz sözleri tuttuk ve halkımıza hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşadık. Sahip olduğumuz deneyim ve çalışkanlığımız, adalete ve demokrasiye olan inancımızla Cumhuriyet Halk Partimizin yerel seçimlerde başarılı olması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası