Ege Postası
Geri

Karamustafaoğlu'ndan manifesto gibi uyarı

CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu belediye başkanlarının nasıl bir profilde vatandaşa hizmet etmesi gerektiğini anlattı. Karamustafaoğlu sözleriyle Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a adeta üstü kapalı göndermede bulunurken, başkanlığa talip olan aday adaylarına ise mesaj verdi.
Karamustafaoğlu'ndan manifesto gibi uyarı
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylık yarışının en çetin geçtiği ilçelerin başında gelen Konak’ta, CHP İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu belediye başkanlarının nasıl bir profilde vatandaşa hizmet etmesi gerektiğini anlattı. Karamustafaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a adeta üstü kapalı olarak göndermede bulunurken, aday adaylarına da mesaj gönderdi.

“ÖRGÜTTEN UZAK BAŞKAN İSTEMİYORUZ”

Belediye başkanlarının iyi bir kadro kurması gerektiğini, kurduğu kadronun belediyeyi, belediye başkanının da kenti yönetmesi gerektiğini ifade eden Karamustafaoğlu, “Halkla daha sıcak olmalarını istiyoruz. Çöpü toplanacak, imar çalışmaları yapılacak. Bunlar doğal şeyler. Bir çocuğu sokağa bıraksanız da büyür. Bir kenti toplumsal olarak planlamalarını, kültür aktivitelerini öne çıkartmalarını talep ediyoruz. Toplumu korumaları gerek. Toplumun düşünceleri inançları beklentileri karşılayacak çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Toplumun dışındaki her uygulamaya karşı kendilerini siper etmelerini bekliyoruz. Akçeli ilişkilerde herkesin takdir ettiği planlamalar yapmalılar. Akçeli ilişkilerde üzerlerine bir kirlilik bulaşmamasını istiyoruz. Parti rozetini yakasından çıkartmadan rozeti yakasında kalmak koşuluyla toplumun her kesimine eşit derecede hizmet götüren bir belediye başkanlığını öneriyoruz. Örgütten uzak kendi adına belediye başkanlığı yapan başkanlar istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZIN DİLİNİ KULLANIN”

Aday adaylarından özel bir ricası olduğunu belirten Karamustafaoğlu, “ Hiçbir aday adayı arkadaşımız partimize zarar getirecek ,aday adaylarını küçültecek kötü sözlerden kaçınmalarını istiyoruz. Genel Başkanımızın kullandığı dili kullansınlar” dedi.

“EĞİLİM YOKLAMASINA UZAĞIZ”

Aday adaylarının belirlenmesine yönelik önseçim yapılması konusunda isteklerini yazılı olarak İl Başkanı Engin’e ilettiklerini belirten Karamustafaoğlu, “ Nasıl bir karar çıkacak bilmiyorum. Önseçim yapılırsa rahat ederiz. ‘Eğilim yoklaması’ deniyor. Değiştirilebilir ve hakkında dedikodu yapılabilecek bir yöntemden CHP Konak olarak uzak durduk” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası