Ege Postası
Geri

Kendine 'Hakim' olamadı

İstanbul Adalet Sarayı’nda bir hakimin, aşık olduğu kadın katibi silahıyla rehin aldığı öne sürüldü.
Kendine 'Hakim' olamadı
Haberler / 3. Sayfa
19 Ocak 2013 Cumartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İSTANBUL - Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda ilginç bir olay yaşandı. İddialara göre; 17. Asliye Ceza Mahkemesi’nin hakimi 64 yaşındaki Ü.Y.E., eski katibi 30 yaşındaki Z.R. D.’nin çalıştığı odaya indi. Katibe aşık olduğu öne sürülen hakim, “Seni de kendimi de vuracağım. Beni ne hale düşürdün" diye bağırdı. Kadın katip, adliyenin iç haberleşme sistemi olan “haberci” adlı program aracılığıyla diğer odadaki arkadaşına durumu bildirdi. Bunun üzerine nöbetçi savcı, beraberindeki polislerle birlikte söz konusu odaya gitti. Savcı, bir süre kapıyı açması için hakim ile konuştu. İkna olan hakim, odanın kapısını açtı. Hakim hakkında yasa nedeniyle herhangi bir işlem yapılmazken, kadın katibin ifadesi alındı.

'TACİZ EDİYORDU'

Hakimden şikayetçi olan katibenin ifadesinde “Beni uzun zamandır taciz ediyordu. Tacizlere dayanamayınca durumu Adalet Komisyonuna bildirdim. Komisyon benim yerime değiştirdi. En sonunda adliyede bulunan Adalet Bakanlığı müfettişlerine şikayette bulundum. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı" dediği öğrenildi. Hakim hakkında daha önce soruşturma başlatan Adalet Bakanlığı müfettişlerinin, konuyu Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’na (HSYK) intikal ettirdiği öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karışan Ü.Y.E’nin eşinin de aynı adliyede hakim olduğu öğrenildi. (Ntvmsnbc)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası