Ege Postası
Geri

Kiev'de uğradığı saldırı sonrası kalp krizi geçiren Türk yoğun bakımda(Özel)

Ukrayna'nın başkenti Kiev’in merkezinde "Bezarabskiy Pazarı" önünde gece yarısı saldırıya uğrayan Rahmi Ozan Sicimali (32) isimli Türk vatandaşı ,yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ağır bir kalp krizi geçirdi. Hayati tehlikeyi...
Kiev'de uğradığı saldırı sonrası kalp krizi geçiren Türk yoğun bakımda(Özel)
Haberler / Dünya
12 Eylül 2013 Perşembe 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ukrayna'nın başkenti Kiev’in merkezinde "Bezarabskiy Pazarı" önünde gece yarısı saldırıya uğrayan Rahmi Ozan Sicimali (32) isimli Türk vatandaşı ,yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ağır bir kalp krizi geçirdi. Hayati tehlikeyi atlatamayan Sicimali'nin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
Doktorlar Sicimali'nin hayati tehlikesinin devam ettiğini, bilincinin kapalı olduğunu ve tepki vermediğini belirtti. Ozan Sicimali'nin Türkiye'den gelen annesi ve yakınlarıysa hastane kapısında bekleyişlerini sürdürüyor. Oğlunu yoğun bakım ünitesinde ziyaret eden anne Sema Sicimali, "Çok kötüydü. Doktor 'hissetmiyor' dedi. Ama bilmiyorum ben konuştuğum zaman kıpırdıyordu. Hareket etmeye çalıştı,falan ama doktor 'hissetmiyor' dedi. 'Duymuyor' dedi. Ricada bulunuyorum, lütfen yardım etsinler bize. Doktor; 'Umut veremem ama yine de umut kesilmez' diyor." şeklinde konuştu.

Kiev'de kuaförlük yapan Adem Albayrak ise Cihan'a; " Saldırının ardından 2-3 saat sonra kalp krizi geçirmesi, 4 defa kalbinin durmasını olayın tetiklediğini düşünüyorum. Son zamanda bu tür olayları duyuyorduk zaten. Bu da tuzu-biberi oldu her halde. Ve arkadaşımız çok kötü durumda. Komada hiç bir yaşam belirtisi yok. Ne yapacağımızı şaşırdık burada. Bu saatten sonra burada sokağa çıkmaktan yürümekten tedirgin olacağız burada. Ondan ziyade arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz." dedi.

Hastaneyi düzenli ziyaret eden büyükelçilik mensupları teşekkür eden hasta yakınları Ukrayna makamlarından da ilgi istedi.

Eşi Ukraynalı olduğu öğrenilen Sicimali'nin kaynanası Yelena ise Cihan'a; "Ozan muhteşem bir insandı. Benim bir kızım var. Ozan da öz oğlum gibi oldu. Şimdi oğlumu kaybedeceğim diye korkuyorum. Çok sevgi dolu bir insandı. Çevresiyle ilişkileri çok iyi, açık sözlü ve temiz yürekli bir insandı. Bir an önce iyileşmesini istiyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası