Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu SODEM'in toplantısına katılacak

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM), 12-13 Mart tarihlerinde İzmir'de toplanacak. Başarılı belediye projelerinin ödüllendirileceği toplantıya, CHP Lideri ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Sosyal demokrat başkanlar İzmir'de buluşuyor
Kılıçdaroğlu SODEM'in toplantısına katılacak
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2016 Çarşamba 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - Sosyal demokrat belediyeleri çeşitli platformlarda temsil eden, üyelerin hizmet kapasitesini geliştirmeyi hedefleyip, üyeleri arasında işbirliği çalışmalarına olanak sağlayan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM), 12-13 Mart tarihleri arasında İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde toplanacak. Toplantıya, CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Türkiye'de 122 üye belediye ve yaklaşık 15 milyon nüfusu temsil eden SODEM'in İzmir toplantısında seçici kurul tarafından başarılı bulunan sosyal demokrat belediye projeleri ödüllendirilecek. CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da programa katılacak ve 12 Mart Cumartesi akşamı köşe yazarları ve gazetecilerle akşam yemeğinde buluşacak. 

SODEM Yönetim Kurulu Başkanı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, derneğin faaliyetlerini geliştirerek sürdürdüğünü belirterek, uzun vadede bir sosyal demokrasi akademisini hayata geçirmeyi arzu ettiklerinini hatırlattı. Programla ilgili bilgi veren Soyer toplantının hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası