Ege Postası
Geri

Kınık ve Bergama'da ekiplerin kar mesaisi

İzmir'in Kınık ve Bergama ilçelerinde kar yağışının etkili olduğu çok sayıda kırsal mahalle yolu, belediye ekiplerinin tüm gece süren çalışmasıyla tekrar ulaşıma açıldı.
Kınık ve Bergama'da ekiplerin kar mesaisi
Haberler / İzmir
21 Ocak 2016 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kınık ve Bergama'da dün saat 14.00'te başlayan kar yağışı, her iki ilçeyi beyaza bürüdü. İki ilçenin milli eğitim müdürlükleri, ilk ve orta dereceli okulları bugün itibariyle bir günlüğüne tatil etti. Saat 16.00'dan sonra, çok sayıda kırsal mahallenin yolu ulaşıma kapandı.



Kınık'ta Elmadere, Taştepe, Arpaseki, Hamzahocalı, Büyükoba, Çan, Arpadere, Karadere, Yayakent, Sucahlı, Balaban, İbrahimağa, Karateki, Çiftlik, Bademalan, Örtülü, Köseler ve Mıstaklar; Bergama'da ise Toparlar, Oruçlar, Üçtepe, Karalar, Okçular, Tırmanlar ve Kozak bölgesinde yer alan 16 mahallenin yolu kapandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Kınık ve Bergama belediye ekipleri, iş makineleriyle yollarda çalışma yaptı. Tüm gece süren çalışmalarla kapalı yolların tamamı açıldı. Kınık ve Bergama'da ayrıca, olası olumsuzluklara karşı kriz masası oluşturuldu.



HASTANEYE ULAŞTIRILDI
İzmir'in yağış sonrası beyaz örtüye bürünen ilçesi Bergama'nın Yukarıada Mahallesi'nde, bir hasta için ekipler seferber oldu. Gece boyu süren yol açma çalışmaları sırasında ulaşılamayan mahallenin yolu belediye ekiplerince, iş makineleriyle açıldı. Ambulansa alınan hasta, hastaneye ulaştırıldı.

CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, kar mesaisinin sürdüğünü ifade etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası