Ege Postası
Geri

Kocaoğlu: Türkiye bizi gönlünde ve beyninde akladı!

24 Ocak 2012 tarihine ertelenen Büyükşehir davası sonrasında bir açıklama yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bu dosya 75 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 4 milyon İzmirli hemşehrimizin kalbinde, yüreğinde, beyninde zaten aklanmıştır” dedi.
Kocaoğlu: Türkiye bizi gönlünde ve beyninde akladı!
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2012 Perşembe 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - 130 sanığın ‘çete üyesi’, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da ‘çete lideri’ iddiasıyla ve 397 yıl hapis istemiyle yargılandığı Büyükşehir davasının üçüncü duruşması sona erdi. Dava mahkeme tarafından 24 Ocak 2013’e ertelendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarihi davanın üçüncü duruşması sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. Gönlünden geçen kararın mahkeme salonunda çıkmadığının altını çizen Kocaoğlu, “ Ev hapsindeki arkadaşlarımız işlerine gidip çalışıp evlerine nafaka götürme doğrultusunda bir karar çıkmasını gönlümden geçiriyordum. Bu gerçekleşmedi. Bugüne kadar hiçbir arkadaşımız ne evinden çıktı ne de aykırı bir davranışta bulundu. Maalesef beklediğimiz karar çıkmadı üzgünüz” dedi.Haklılıklarını her aşamada ispat etmek istediklerini belirten Kocaoğlu, “ Bu dava dosya ve Büyükşehir’e yapılan operasyonlar 1,5 senedir yapılan işler… İzmir Büyükşehir Belediyesi hem başkanı hem ev hapsinde olan arkadaşlarımız hem de yargılana tüm isimler 4 milyon İzmirlinin ve 75 milyon Türkiye halkının gönlünde ve beyninde aklanmıştır. Önemli olan da budur. Haklılığımızı her aşamada ispatlamaya çalışacağız. 24 Ocak’ta tekrar geleceğiz” dedi.


"HUKUKÇULAR İLE GÖRÜŞECEĞİM"

Mahkeme Heyeti’nin,  'ihaleye fesat karıştırma' suçu söz konusu olduğu için Büyükşehir Belediyesi'ne mağdur sıfatı ile   iç soruşturma açabileceğini  ve davaya müdahil olabileceğini söylemesinin  hatırlatılması üzerine Kocaoğlu, “ Ayrı bir konu. Hukuki bir durum. Belediyenin zarar gördüğü iddiasından hareketle belediyenin de mahkemeye sürece müdahil olabileceği söylendi. Hem belediye hem çete hem de reisi biziz… Hukukçular ile görüşüp müdahil olup olmama konusunda karar vereceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası