Ege Postası
Geri

Tartan en başarılı metropol ilçe belediye başkanı seçildi

ORC araştırma şirketi tarafından 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılan araştırma sonuçlandı Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan yüzde 65 oy oranı ile Türkiye genelinde en başarılı metropol ilçe belediye başkanı seçildi.
Tartan en başarılı metropol ilçe belediye başkanı seçildi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2012 Perşembe 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
          İZMİR - ORC araştırma şirketi tarafından 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılan araştırma sonuçlandı. Tarih, turizm, kültür ve spor alanlarındaki çalışmaları, Avrupa Mimarlık Ödülü ve birçok belediye tarafından örnek alınan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla bilinen Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan yüzde 65 oy oranı ile Türkiye genelinde en başarılı metropol ilçe belediye başkanı seçildi.

            Başkan Tartan’ı  Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takip etti. Araştırma 16 büyükşehirin tüm metropol ilçelerinde, farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup  kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 12 bin 450 kişi ile yüz yüze anket tekniği ile gerçekleştirildi.

          Başkan Tartan, son dönemde yapılan anket çalışmalarında Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı sıralamasında dördüncülükten ikinciliğe ve son yapılan ankette ise birinciliğe yükselmenin gururunu İzmirliler ile paylaştığını söyledi. Başkan Tartan, "Halkımızın yararına olan, dünya kenti projelerini birer birer yaşama geçiriyoruz. Halkımız da bu çalışmalara duyarsız kalmıyor. Türkiye'ye örnek olacak projelerimiz sürecek" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası