Ege Postası
Geri

Kumluca'da iftar coşkusu

Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Kumluca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar...
Kumluca'da iftar coşkusu
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 00:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kumluca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Daire amirleri, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, programda yaptığı konuşmada, Kumluca yolu çalışmaları, SUKAP projeleri ve beldedeki eğitim ile spor yatırımlarına verdiği destekten dolayı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye’nin son 11 yılda çok büyük bir kalkınma hamlesi içerisinde bulunduğunu belirterek, bu kalkınmadan Kumluca beldesinin de payını aldığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası