Ege Postası
Geri

LYS Kahramanmaraş birincileri Fem Dershanesi'nden

ÖSYM’nin 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarını önceki gün açıklamasının ardından Kahramanmaraş’ta şampiyonların isimleri belli oldu. Alınan sonuçlara göre Fem Dershanesi ve Özel Kahramankent Fen Lisesi öğrencisi Selver...
LYS Kahramanmaraş birincileri Fem Dershanesi'nden
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖSYM’nin 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarını önceki gün açıklamasının ardından Kahramanmaraş’ta şampiyonların isimleri belli oldu. Alınan sonuçlara göre Fem Dershanesi ve Özel Kahramankent Fen Lisesi öğrencisi Selver Narinoğlu MF-3 puan türünde 486,46650 puan alarak, Türkiye 90’cısı oldu.

Tüm puan türlerinde il birinciliğini kimseye kaptırmayan Fem Dershaneleri, MF-1, MF-2, MF-3, MF-4 ve TM-1 puan türünde ilk onda 9 öğrenci, TM-2 ve TM-3 puan türünde ilk onda 8 öğrenci, TS-1 ve TS-2 puan türünde ise ilk onda 7 öğrenciyle il genelinde büyük bir başarıya imza attı.

LYS’ de il derecesi yapan öğrencileri Bahçelievler şubesinde düzenlenen basın toplantısıyla açıklayan Kahramanmaraş Fem Dershaneleri Genel Müdür Ramazan Bulut, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarıdaki katkılarından dolayı teşekkür etti. Bulut, “Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta bir kez daha Fem Dershaneleri eğitimde marka olduğunu ispatladı. Bu sonuçlara göre Fem’i tercih eden öğrenciler, kaliteli ve güncel doküman, özverili çalışan eğitim kadrosu, teknolojik altyapı ve imkanları kullanarak hedeflerine ulaşmıştır” dedi.

Tercihler konusunda da öğrencilere uyarılarda bulunan Bulut, 10 - 18 Temmuz tarihleri arasında tüm öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı yapılacağını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası