Ege Postası
Geri

Lara Koleji’nde 5. sınıflara İngilizce dersi veriliyor

Özel Nevşehir Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, Nevşehir’de 5. sınıf öğrencilerine haftada 15 saat İngilizce ders veren tek okul olma özelliğine sahip olduklarını söyledi.    Lara Koleji tarafından öğretmen-idareci...
Lara Koleji’nde 5. sınıflara İngilizce dersi veriliyor
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel Nevşehir Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, Nevşehir’de 5. sınıf öğrencilerine haftada 15 saat İngilizce ders veren tek okul olma özelliğine sahip olduklarını söyledi.

    Lara Koleji tarafından öğretmen-idareci ve veli tanışmasını sağlamak amacıyla 5. sınıf velilerine program düzenlendi. Okulun, panoramik Nevşehir manzaralı yemekhanesinde düzenlenen programa çok sayıda veli katıldı. Çocukları hakkında öğretmenleriyle bilgi alışverişinde bulunan veliler, düzenlenen bu kahvaltı etkinliğinden duydukları memnuniyeti okul idaresi ve öğretmenlerle paylaştı.

    Okul Müdürü Ulaş İnönü, Lara Koleji olarak Nevşehir’de 5. sınıf öğrencilerine haftada 15 saat İngilizce ders veren tek okul olma özelliğine sahip olduklarını belirtti. Gerek ana dersler gerekse sosyal faaliyetler açısından oldukça verimli geçecek bir yılın arefesinde olduklarını bildiren İnönü, başarının artarak devam etmesi adına veli, öğretmen ve öğrenci birlikteliğinin önemini vurguladı.

    5. sınıf öğrencilerinin derslerine girecek olan tüm öğretmenleri velilerine tanıştıran Okul Müdürü Ulaş İnönü, eğitim süresi boyunca öğrencilerin derslere ait tüm bilgilerin ve varsa aksaklıkların internet ortamında veliye sunulmasının yanı sıra rehber öğretmenler tarafından birebir yapılacak olan görüşmelerde de gündem olacağını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası