Ege Postası
Geri

MHP Çiğli'de hedef büyüttü

Çiğlideki Ege Makedonya Göçmenleri Derneğini ziyaret eden MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, hem Belediye Başkanı Metin Solak’ı, hem de AK Parti Meclis üyelerini eleştirdi.
MHP Çiğli'de hedef büyüttü
Haberler / Yerel Politika
9 Şubat 2013 Cumartesi 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- MHP Çiğli İlçe Başkanı ve yönetimi bugün Çiğli’de bir yıl önce kurulan Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Makedonya göçmenlerinin sorunlarını dinleyen Mustafa Yıldız: “Makedonya göçmenleri Çiğli’nin yerli insanlarıdır. Bende bir göçmen olarak Çiğli’de doğdum. Bizim Çiğli’den başka gidecek bir yerimiz yok. Makedonya göçmenlerini çok iyi anlıyorum. Burada doğduk, büyüdük ve burada yaşamaya devam edeceğiz. Hepimizin hedefi Çiğli’nin daha güzel bir yer olması. Bu dönem Çiğli’yi güzelleştirmek inşallah bize nasip olur. Olmadığı takdirde Çiğli hizmet görüyorsa bunu takdir etmesini de biliriz. Çiğlinin sorunlarını tespit noktasında göçmenlerin önemli bir yer tuttuğunu görüyorum. Çiğli’de 20 bin göçmen var. Böyle bir dernek kurdukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.”

 

“AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ METİN SOLAK’I BELEDİYE BAŞKANI YAPTI” 

Çiğli bugüne kadar gerçek manada belediye başkanı görmedi. Bunu hepimiz biliyoruz ve birebir yaşadık. Çiğli halen benim gözümde bir ilçe konumunda değil. Çiğli denilince insanın aklına gelebilecek hiçbir yer yok. Sadece Karşıyaka’nın arka mahallesi. İnsanlar Çiğliye girdiğinin farkına varmıyor. Reklam  olacak marka olacak yerlerimiz mevcut iken Çiğli’nin reklamını yapmıyorlar. Doğal yaşam parkı, A.O.S. bölgesi gibi birçok yerimiz var. Aslında. bunların üzerine yeni yerler eklenmesi gerekirken buraların bile reklamı yapılamıyor. Bu da belediyecilik noktasında eksik kalındığını gösteriyor. Bizim siyaset yapmamızda öncelik Çiğli için, Çiğli’nin menfaatine çalışmalar yapmaktır. Belediyecilik yapmak için insanların sesine kulak vermek gerekir. Belediyenin derneklerle çok iyi ilişkiler içerisinde olması gerekir. Bu insanları duyması lazım hizmet yapmak için. Ama maalesef Çiğli’ye gelen Belediye Başkanları seçildikten sonra kapalı kapılar arkasında kalıyorlar. Kendilerine göre iyi hizmet yaptıklarını düşünüyor olabilirler. Halkın istek ve taleplerini duymadıkları için kendilerine bir şakşakçı grup oluşturuyorlar. O ortamda hizmet yaptıklarını düşünüyorlar.

 

YAKASINDAN TUTAR HESAP SORARIM

Bugüne kadar Çiğli Belediyesinin kötü yönetiminde MHP olmadı. Meclis üyesi dahi olmadı. Biz belediyeyi istediğimiz gibi eleştirebiliriz. Şuan Belediye Başkanı savcılık soruşturmasındadır. Bir görüşü temsil ettiklerini düşünün siyasi sağ görüşlü bir yapı halk tarafından seçilerek meclis üyesi olmuş. Halk kendisini meclis üyesi yapmış, temsilci olarak göndermiş meclise. Ama farkında değil. Benim meclis üyem tamamen zıt olan bir yapıyı desteklerse ben meclis üyemin yakasından tutar sorarım. Sen bana sordun mu da benim adıma oy verdin. Ya da Metin Solak’ı belediye başkanı yaptın diye. Ak partili meclis üyeleri gitti Metin Solak’ı Belediye Başkanı yaptı. Şu an bakıyoruz Belediye Başkanını bizden çok onlar eleştiriyor. Bu olayın takipçisiyiz. Savcılıktan sonuç geldiğinde üzerinde daha fazla duracağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası