Ege Postası
Geri

MHP'de istifa tarihi 1 Eylül

MHP'de aday adayı olmayı düşünen il, ilçe başkanları ile yöneticilerinin 1 Eylül'e kadar görevlerinden istifa etmeleri istendi.
MHP'de istifa tarihi 1 Eylül
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - MHP'de aday adayı olmayı düşünen il, ilçe başkanları ile yöneticilerinin 1 Eylül'e kadar görevlerinden istifa etmeleri istendi. Görevlerinden ayrılacak olanlar 9 Eylül'e kadar aday adaylığı başvurusu yapacak. MHP İzmir'de Bergama, Torbalı ve Urla ilçe başkanları belediye başkanı adayı olarak açıklanmıştı.

CHP'den belediye başkanı ve meclis üyesi olmak isteyenler için başvuru tarihi 2 Eylül olarak açıklanırken, MHP'de bu tarih 9 Eylül olarak açıklandı. Partilerinden aday adayı olmak isteyen parti yöneticilerinin ise 1 Eylül tarihine kadar istifa etmeleri istendi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, her seçim öncesi parti genel merkezinin buna benzer genelgeler yayımladığını hatırlatarak, "Aday adaylığı başvurularında belli bir ücret alınacak. Ancak bu CHP'deki gibi yüksek olmayacak" dedi.

MHP Torbalı'da İlçe Başkanı Yurdadog Mutlu'yu, Bergama'da İlçe Başkanı Özkan Karabüken'i, Urla'da ise İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgün'ü belediye başkan adayı olarak açıklamıştı. Öte yandan ilçe başkanlarından aday adaylığı için istifa olmayacağı ancak meclis üyeliği aday adaylığı için istifalar yaşanacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası