Ege Postası
Geri

Minibüsçülerin kavgası, kan davasına dönüştü

Kartal ve Pendik’te iki gündür süren ve 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı minibüsçüler arasındaki kavga, kan davasına dönüştü. Kurtköy’de taraflardan bir grup, içinde yolcu dolu minibüsü durdurarak molotof bombasıyla...
Minibüsçülerin kavgası, kan davasına dönüştü
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kartal ve Pendik’te iki gündür süren ve 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı minibüsçüler arasındaki kavga, kan davasına dönüştü. Kurtköy’de taraflardan bir grup, içinde yolcu dolu minibüsü durdurarak molotof bombasıyla yaktı.

Pendik ve Kartal’da oturan iki minibüsçü arasında geçtiğimiz Perşembe gecesi başlayan ve bugün de devam kavgada kan akmıştı. Bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı.

Saat 15.30 sıralarında Pendik-Kurtköy hattında çalışan 34 M 5091 plakalı minibüsü, içinde yolcularla birlikte seyir halindeyken kavganın taraflardan olan bir grup durdurdu. İçindeki yolcuları indiren şahıslar, molotof bombası atarak minibüsü ateşe verdi. İtfaiye tarafından söndürülen minibüs, tamamen yandı.

Görgü tanıkları, “Beyaz bir araçla gelen şahıslar, önce minibüsü durdurdu. Ardından da yaktı.” diyerek olayı anlattı.

Yolcular ise, "Maskeli 4 kişi gelip minibüsü durdurdu ve bizleri indirdi. Ardından da molotof atarak yakıp kaçtılar." diye konuştu.

Olay yerine gelen polisin incelemesi sürüyor.







YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası