Ege Postası
Geri

Minik kuğular yeteneklerini sergiledi

Karabağlar Belediyesi’nin bale kursiyerleri yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Miniklerin bale gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bale kurslarında eğitim gören kursiyerler yeteneklerini yılsonu gösterisinde sergiledi.
Minik kuğular yeteneklerini sergiledi
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Haziran 2014 Cumartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2013- 2014 kurs döneminde eğitim gören 4-9 yaş arasındaki 65 kursiyer sahnede yeteneklerini sergilerken heyecanları da yüzlerinden okundu. 
Bale Eğitmenleri Mustafa Tura ve Tuğçe Toker’den haftada 8 saat bale eğitim alan kursiyerler balenin yanı sıra farklı dans türlerinde de eğitim gördüler.
Minik balerinlerin gösterileri izleyen Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan Karabağlar’da kurs merkezlerinin sayısını arttırmak, yeni kültür merkezleri inşa etmek istediklerini belirterek sosyal ve kültürel faaliyetlerin çocuklar için çok önemli olduğunu söyledi. 

Bir ülkenin kalkınmışlık, gelişmişlik temelini yeni nesillerin oluşturacağını da vurgulayan Kayhan, “Çocuklarımızı doğru eğitmek onları kültürel açıdan donanımlı hale getirmek ülkemizin kalkınması için de çok önemli. Çünkü bir ülkenin temelini çocuklar oluşturur. Onların iyi eğitim alması gerekiyor biz belediye olarak Karabağlar’da yaşayan çocuklarımızın doğru eğitim alması, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerini tamamlamaları ve sanatla iç  içe olmaları için elimizden geleni yapacağız.”dedi. 

Minik kuğuların gösterinin finalinde Türk Bayrağını sallayarak izleyenleri selamlaması uzun süre alkışlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası