Ege Postası
Geri

Minik okçular 12’den vuracak

Okçuluk Federasyonu tarafından Çanakkale Gelibolu’da yapılacak minikler yarışmasına Adana’dan 15 sporcu katılacak. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren minikler yarışmadan derece ile dönmeyi hedefliyor.Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası...
Minik okçular 12’den vuracak
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okçuluk Federasyonu tarafından Çanakkale Gelibolu’da yapılacak minikler yarışmasına Adana’dan 15 sporcu katılacak. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren minikler yarışmadan derece ile dönmeyi hedefliyor.

Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası 15-17 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale Gelibolu’da yapılacak. Yarışmaya Adana bölgesinden 15 sporcu katılacak. Yaklaşık 10 aydır çalışmalarını Beşocak Stadı’nda sürdüren minikler, yarışmaya 3 takım ve bireysel sporcu şeklinde katılacak. 09-14 yaş arasında 3 ayrı kategoride yapılacak yarışmaya toplamda 15 sporcu gidecek. Okçuluk il Temsilcisi Mehmet Darılmaz ve antrenör Selma Kaya tarafından yetiştirilen sporcuların yarışmada derece alması bekleniyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, iki sene öncesine kadar yapılmayan okçuluk sporunu iki milli okçu ile anlaşarak başlattıklarını söyledi. Federasyonun da çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Hadi, yarışmaya gidecek minik sporculardan umutlu olduklarını belirtti. Yeni yapılacak gençlik merkezi bünyesinde okçuluk için özel yer ayırdıklarını ifade eden Fazlı Bayram Hadi, milli takıma başarılı okçular yetiştirmek istediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası