Ege Postası
Geri

Seydişehir Dokumacı Koleji'nin 35 öğrencisi ESOL'de başarılı oldu

12 Mayıs'ta yapılan Cambridge İngilizce ESOL sonuçları açıklandı. Dokumacı Koleji, 53 öğrenciyle starters, movers, flyers sınavlarına katıldı. 35 öğrenci sınavlarda başarı gösterdi ve gelecek yıl bir üst seviyede sınava girme hakkı...
Seydişehir Dokumacı Koleji'nin 35 öğrencisi ESOL'de başarılı oldu
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
12 Mayıs'ta yapılan Cambridge İngilizce ESOL sonuçları açıklandı. Dokumacı Koleji, 53 öğrenciyle starters, movers, flyers sınavlarına katıldı. 35 öğrenci sınavlarda başarı gösterdi ve gelecek yıl bir üst seviyede sınava girme hakkı kazandı.

Öğrenciler sınav sonuç belgelerini okul müdürü Tacettin Akgül’den aldı. Tacettin Akgül, “Üç yıldır öğrencilerimizi ESOL sınavlarına hazırlıyoruz. Okulumuzda dünya standartlarında İngilizce eğitimi sunuyoruz. Öğrencilerimizin başarıları bunu kanıtlamaktadır. Sınava katılan tüm öğrencilerimize, onları yetiştiren İngilizce öğretmenlerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Belgelerini alan öğrenciler, mutlu olduklarını söyledi.

İngilizce öğretmeni Mehmet Topaloğlu “Dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan İngilizce yeterlilik sınavları (ESOL) tüm dünya genelinde İngilizceyi yabancı dil olarak öğrenen öğrencilere uygulanır. Bu sınavlarda öğrencilerin okuma- yazma, dinleme ve konuşma yetileri ölçülür. Sınavlar sayesinde öğrenciler tartışmaya ve şüpheye yer bırakmadan dünya standartlarına göre İngilizcede ne kadar başarılı olduğunu bilimsel veriler ışığında görme imkanını bulur.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası