Ege Postası
Geri

Miniklerin ilk sergi heyecanı

Karşıyaka Belediyesi Ayşe Kaya Anaokulu öğrencileri resim sergisi açtı. Bir sezon boyunca yaptıkları resimleri anne-babalarının beğenisine sunan miniklerin heyecanı büyük oldu. Miniklerin ilk sergileri heyecanına Karşıyaka Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Çalışkan da ortak oldu.
Miniklerin ilk sergi heyecanı
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2013 Pazar 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çalışkan ilk heyecanların unutulmaz anıları olduğunu belirterek, “Karşıyaka Belediyesi olarak, benimsediğimiz ‘Yaşam boyu eğitim’ felsefemizin en önemli ayağını çocuklarımız oluşturuyor. Projelerde öncelik hep onlarda… Onların sadece iyi bir öğrenim görmelerini değil, sorgulayan, analiz edebilen, vatandaşlık bilincine sahip nesiller olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu nedenle de, elimizden geleni onlardan esirgemiyoruz“ dedi.

Anaokuluna devam eden 4-6 yaş grubu öğrenciler sezon boyunca hem oyunlar oynadılar, hem de okula hazırlandılar. Çevrelerini tanımayı, keşfetmeyi, kaynaşmayı, grup olarak hareket etmeyi, paylaşmayı öğrenen miniklerin yaptığı resimler anne-babaların beğenisini topladı. Sergideki resimleri inceleyen veliler kendi çocuklarının yaptıklarını bulmaya çalıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası