Ege Postası
Geri

Motosiklet sevdalıları Fuar'da buluştu

82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı motosiklet ve bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıl gördüğü büyük ilgi nedeniyle bu yıl ikinci kez motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarının sergilendiği özel bir hol oluşturuldu.
Motosiklet sevdalıları Fuar'da buluştu
Haberler / İzmir
6 Eylül 2013 Cuma 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 No’lu Hol’de organize edilen özel bölüm, motosiklet ve bisiklet meraklılarını İzmir Fuarı’nda buluşturdu.
50’den fazla firmanın katıldığı özel bölümde, motosiklet, elektrikli bisiklet, bisiklet, atv modellerinin en yeni modelleri sergileniyor. 8 Eylül Pazar günü saat 23.00’e kadar açık kalacak motosiklet bisiklet özel bölümüne Motoran, Hudson Leather, Karşıyaka Motors & ATV, Alpine Star, Mondial gibi sektörün seçkin firmaları katıldı.
Fuarda, İzmir Motosiklet Kulübü tarafından motosiklet-bisiklet holünde sergilenen, ABD’de özel yapılmış ve Türkiye’de iki adet bulunan, protokol kortej aracı olarak da kullanılması planlanan 600 litreli, 12 silindir ve 6.500 CC Ford F 650 modeli dikkat çekti. Alpine Star firması ise mağaza konseptini Türkiye’de ilk kez fuarda sergiledi ve koleksiyonunu ilk kez fuarda görücüye çıkardı.
Yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alanı kapsayan motosiklet ve bisiklet holü, fuar süresince 16.00 – 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası