Ege Postası
Geri

Nalbantoğlu neden konuşmadı'

CHP İzmir’de yerel seçim süreci ve sonuçlarının masaya yatırıldığı il danışma kurulu toplantısı gerçekleşirken, toplantının en dikkat çeken ayrıntısı seçimlerden sonra toplantı için ilk çağrıyı yapan İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun toplantıya katılmasına rağmen söz alıp konuşmaması oldu. Nalbantoğlu,8 saat süren toplantıda konuşmamasının nedenini Ege Postası'na açıkladı.
Nalbantoğlu neden konuşmadı'
Haberler / Yerel Politika
8 Haziran 2014 Pazar 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de merakla beklenen il danışma kurulu toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı. Basına açık bölümde Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşurken, basına kapalı olarak gerçekleşen ikinci bölümde katılımcılar söz alarak eleştirilerini ve önerileri dile getirdi.

"CHP İZMİR İÇİNİ DÖKTÜ: KİM DE DEDİ'"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İKİ BUÇUK AY GEÇTİ!
Vekillerden, eski il başkanı Tacettin Bayır’a, eski vekillerden il yöneticilerine kadar bir çok isim söz alıp görüşlerini dile getirirken, 8 saat süren toplantıda kürsüye çıkmaması nedeniyle  dikkat çeken bir isim oldu.  Seçimlerin ardından partide krize neden olan karşılıklı değerlendirmelerin giderek artmasından sonra il danışma meclisi toplantısı çağrısı yapan İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu toplantıya katılmasına rağmen söz alıp konuşmadı. Nalbantoğlu, toplantı için ilk öneriyi getiren isim olup toplantıda yer almasına rağmen  konuşmamasının nedenini Ege Postası’na açıkladı. Nalbantoğlu, “  Seçim sonuçlarına yönelik tartışmaların çok yoğun yaşandığı ve açıklamaların partiye zarar verdiği günlerde bu öneriyi getirdim. Derhal toplanmalı dedim. Üstünden iki buçuk ay geçti. Bu konudaki değerlendirmeler bir çok kademede yapıldı. En üst düzeyde de yapıldı. Genel Başkan partinin en üst organında  PM’de İzmir’le ilgili değerlendirmesini yaptı. Kamuoyunda paylaşıldı. Biz o görüşler oluşmadan bu işler yapılsın konuşulsun buradaki görüşler Genel Merkeze gitsin istedik. Genel Başkanın değerlendirmesi üzerine laf mı söyleyeceğiz.  İki buçuk ay sonra il danışmayı  yaptık mı yaptık.İyi oldu ama  biz çıkıp neyin değerlendirmesini yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası