Ege Postası
Geri

Nil’e ölüm çiçekle geldi

İzmir’de bir gece kulübüne pompalı tüfekle yapılan baskında, özel güvenlik görevlisi 31 yaşındaki Nil Kayar, başına ve göğsüne isabet eden saçmalarla hayatını kaybetti. Kulübü işleten şirketten yapılan açıklamada, kulüpte zorla çiçek satmak isteyen çocuğun babası tarafından baskının gerçekleştirildiği belirtilerek olaydan duyulan üzüntü dile getirildi. Kulüp işletmecisi: Mafyalaşma oluşturuldu
Nil’e ölüm çiçekle geldi
Haberler / İzmir
8 Eylül 2017 Cuma 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI -  İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde gece kulübüne düzenlenen silahlı baskında, özel güvenlik görevlisi Nil Kayar hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı. Şirketten yapılan açıklamada, pompalı tüfekle eğlence mekanını basan kişinin, müşterilere çiçek satmaya çalışıp rahatsızlık yarattığı için uzaklaştırılan çocuğun babası olduğu vurgulandı, “Çocuk işçi çalıştırmak bile yasakken, çiçek ve mendil sattırılan çocuklar sorunu, İzmir’imizi mahalle mahalle, sokak sokak parsellemiş ve bu sosyal sorun kendi çapında bir mafyalaşma oluşturmuştur” denildi.

Olay, dün gece Bostanlı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki bir gece kulübü önünde meydana geldi. Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiğini iddia ederek, 34 JPG 59 plakalı otomobille gece kulübünün önüne geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Arcanlı, otomobillin içinden pompalı tüfekle gece kulübüne ateş açtı. Açılan ateşle gece kulübünün güvenlik görevlisi 31 yaşındaki Nil Kayar baş ve güğsüne isabet eden saçmalarla öldü. Gece kulübünde müşteri olarak bulunan 39 yaşındaki Merter Mısırlı sırtından, 25 yaşındaki Sedat Şentürk de gözünden yaralandı. Saldırgan gözaltına alındı.

Gece kulübünü işleten Reel Turizm Organizasyon Ltd. Şti adına açıklama yapan Veysel Saçaklı, “Maalesef ülkemizde kanayan bir yara haline gelen; çocuk işçilerin çalıştırılmasının büyük suç olduğu (TCK MAD.232) dilendirilen, çiçek ve mendil sattırılan çocuklar sorunu İzmir’imizi mahalle mahalle, sokak sokak, parsellemiş ve bu Sosyal sorun kendi çapında bir mafyalaşma oluşturulmuştur” dedi. Saçaklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuk işçilerin çalıştırılmasının bile büyük suç olduğu ülkemizde maalesef 5-10 yaşlarındaki çocuklar dilendiriliyor, mendil sattırılıyor, çiçek sattırılıyor ve bunları yaparken de kafe, restaurant ve benzeri iş yerlerindeki müşterilere taciz boyuta varan zorlamalara maruz kalmaktadırlar.

Yedi yıldan itibaren Reel Turizm ve Organizasyon olarak; Bostanlı’da işletmekte olduğumuz Kafe&Restaurantımızda yine aynı şekilde küçük yaşta çalıştırılmakta olan çiçekçi bir çocuğun müşterilere zorla çiçek satmak istemesi üzerine ve müşterilerimizin rahatsızlıklarını iletmesi üzerine; çiçekçi çocuk işletmemizden uzaklaştırılmıştır. Bunun üzerine bir süre sonra, çocuğun babası olduğu iddia edilen şahıs işletmemizi silahla basmış ve amacı sadece evine ve iki çocuğuna ekmek götürmek olan ve özel güvenlik sertifikalı özel güvenlik görevlisi NİL KAYAR katledilmiş ve iki kişide yaralanmıştır.

Acımız büyük olup; bir daha böyle acıların yaşanmaması için; devletin ilgili kurumlarının yardımlarını rica ediyoruz.”

Küfür dehşeti! Gece kulübüne kurşun yağdırdı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası