Ege Postası
Geri

Öğretmenlerden Başkan Sındır’a teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Reşat Turhan İlköğretim Okulu’nun ‘Birlikte Olma ve Dayanışma Çayı’na katıldı. Öğretmenler, velilerden çocuklarını belediye kurslarına göndermeleri isteyen Başkan Sındır’a destekleri nedeniyle teşekkür etti
Öğretmenlerden Başkan Sındır’a teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ocak 2014 Çarşamba 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Reşat Turhan İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velileri, okul aile birliği tarafından Pınarbaşı Pınar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Birlikte Olma ve Dayanışma Çayı’ndaki yerini aldı.

Bu güzel organizasyon ile öğretmenlere ve okul idarecilerine destek olduklarını gösteren velilere teşekkür eden Başkan Sındır, Bornova Belediyesi’nin kültür, sanat ve spor gibi pek alanda öğrencilerin yanında yer aldığını hatırlattı. BELGEM (Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi) aracılığı ile İngilizce de dahil olmak üzere binlerce öğrencinin okul derslerine destek olduklarını ifade eden Sındır, ‘‘Bu imkanlardan mutlaka yararlanın’’ diye konuştu.

Bornova Reşat Turhan İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Ergin, Başkan Sındır’ın sorumluluk alanında olmasa da ilçedeki okullara her zaman destek verdiğini belirterek, ‘‘Bornova’da pek çok okulda görev yaptım. Hangi etkinliğimize çağırdıysak geldi. Desteğini hiç esirgemedi. Bize her zaman güven verdi’’ dedi. Ergin, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a bir teşekkür plaketi takdim etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası