Ege Postası
Geri

Olgun Atila'dan vatandaşlara çağrı: İzmirliler ayağa kalkın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmirli seçmenlere çağrıda bulundu. Atila açıklamasında, "İzmirli olarak istediğiniz adaya destek olun ve sesinizi duyurun. 5 sene önemli bir zaman. Aday belirleme süreci içerisinde sosyal medyada hem dostlarınıza tavsiye ederek sürece katkı koyun. İzmir ayağa kalkarak istediği aday için mücadele etmeli. En kötü şey sandığa küsmektir" dedi.
Olgun Atila'dan vatandaşlara çağrı: İzmirliler ayağa kalkın
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2023 Çarşamba 22:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila TR35 TV’de yayınlanan Gündeme dair programında önemli açıklamalarda bulundu. 
İzmir’in altyapı, ulaşım gibi sorunlarına dikkat çeken Olgun Atila, “Belediye tecrübemiz var. Görünen yüzümüz var, mutfak dediğimiz bir ekibimiz var. Ekibimizle birlikte projeler hazırladık. Vakti gelince bu projeleri açıklayacağız. İzmir’in ulaşım, trafik, altyapı sorunu var. Var olan toplu taşımaların yaşını düşürmek gerekiyor. Sosyal hizmetlere ağırlık vereceğiz. Çevre, park bahçelerle ilgili çalışmalarımız var. Meslek odalarımızla birlikte İzmir’in yapı stoku için çalışmalar yürüteceğiz. En ideal çözümü en hızlı şekilde almak istiyoruz. Vatandaşın içinde olduğuy şeffaf çözümler olacak. Amacımız dirençli kentsel ortaya koyabilmek. Katılımcılık ilkesiyle hızlı çözümler üretebilmeliyiz. Sel, iklim krizi gibi doğal afetler de söz konusu. Bunlara karşı da çözümler ortaya koymalıyız. Depremden sonra oluşacak toplanma alanı ve acil eylem planlarının da ortaya konması gerekiyor” ifadelerine yer verdi. 

"ÖN SEÇİME HAZIRIM"

Ön seçime hazır olduğunu vurgulayan Olgun Atila, “Parti yetkililierinin söyledikleri daha doğrudur ama birinci seçim ön seçimdir. Hatta ön seçim daha yüksek katılımla olursa daha sağlıklı bir sonuç olacaktır. Ön seçim dahil her türlü seçime hazırız. Anket sonuçlarını ve ön seçimi karıştırarak aday belirlenir. Çıkan sonuca da bütün aday adayları razı oslun ve birlikte çalışarak sandıktan güçlü çıkalım” dedi. 

ÖZLALE'YE MEYDAN OKUDU 

İYİ Parti’nin işbirliğine kapıları kapatması sonrası ittifak rafa kalktı. İYİ Parti’nin kararını değerlendiren Atila, “İşbirliği çok önemli. Bu konuda Genel Başkanımız kucaklayıcı bir dil kullandı. İşbirliği olmuyorsa bile adayda, projede, meclis tablosunda işbirliğiyle doğru adaylarla ilçelerimizde seçime gidebiliriz. CHP’nin bütün siyasi partilerle iletişimde olması en büyük kazanımımız. İzmir’de bu barış ortamına ev sahipliği yapacak. Özlale’ye başarılar diliyorum. Daha maçın kuralları ve bileşenleri ortaya çıkmadı. Ben 2014'te aday olduğumda ittifak söz konusu değildi. Biz CHP olarak bağımsız şekilde seçimleri kazanırız. Amacımız Genel Başkanımız Özgür Özel'in ortaya koyduğu yüzde 35 hedefine yaklaşmak. İzmir en fazla oyu vererek katkı sunmalı" diye konuştu.

DEĞİŞİM SAHADA NASIL KARŞILIK BULDU?

CHP'de meydana gelen değişimin sahaya olumlu etkisinden bahseden Atila, "CHP'deki değişim hareketi Türkiye'yi değiştirecek. Bu değişim başlayınca bizim siyasi hamlelerimiz de değişecek. Çağa ayak uydurmak zorundayız. Kadınlar ve gençlerin siyasete katılma arzusunu gördüm" dedi. 

İZMİR'E NE VAAT ETTİ?

İzmir'e vaatlerini sıralayan CHP'li Atila, "Eşit, ortak akılla bir siayset anlayışı oraya koymak istiyorum. Herkesin ulaşabildiği bir belediye başkanı olacağım. Sürekli sahada olan, projeler yapılırken, ağaç dikilirken, asfalt dökülürken, çocuk parkları yapılırken yaptığımız işin niteliğini ölçen bir başkan olacak. Startejik planımızı ortaya koyarak ilçelerimizin ve ilimizin birinci öncelik sırasına göre yapılması gerekenleri ayrım yapmadan ortaya koyma vaadi veriyoruz. Projelerimiz çok. Biz var olanın daha üstüne çıkarak başarılı bir yöneticilik yapacağız" ifadelerine yer verdi. 

KİRAZ'I KAZANACAĞIZ

CHP'nin uzun yıllardır alamadığı Kiraz ilçesi hakkında iddialı olan Atila, "Dün Kiraz'daydım. Kiraz'da seçimi kazanabileceğimizi düşünüyorum. İyi adaylarla, proje ile seçimi kazanırız. Başarıya aç bir örgütümüz var. Doğru bir strateji ile 30 ilçeyi de alabiliriz. İzmir'deki bu heyecanın ve enerjinin tüm ülkeye yayılmasını arzu ediyorum. İzmir öncü ilerici, çağdaş bir kent" dedi. 

İZMİRLİLER AYAĞA KALKIN

İzmirlilere çağrıda bulunan Atila, "İzmirli olarak istediğiniz adaya destek olun ve sesinizi duyurun. 5 sene önemli bir zaman. Aday belirleme süreci içerisinde sosyal medyada hem dostlarınıza tavsiye ederek sürece katkı koyun. İzmir ayağa kalkarak istediği aday için mücadele etmeli. En kötü şey sandığa küsmektir" dedi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası