Ege Postası
Geri

Ormancıların özel misafirleri

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü sosyal tesisleri içerisinde yer alan Karşıyaka Fidanlık Şenliği çok özel misafirler tarafından ziyaret edildi.
Ormancıların özel misafirleri
Haberler / İzmir
5 Kasım 2014 Çarşamba 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Zihinsel Engelli ve Özel Öğrenme Güçlüğü çeken çocukların eğitimlerini gerçekleştiren ERKE Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından Karşıyaka Orman Fidanlığı, öğretmenleri ile birlikte gezildi. Fidanlık Mühendisi Figen Bozdağlı tarafından çocuklara ağaç ve bitki türleri hakkında bilgi verildi, fidanlara ve bitkilere dokunarak onları kucaklayarak, fotoğraflar çekilerek onların da özel bakıma ihtiyaçları olan birer çocuk olduğu anlatıldı. 

Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çalış, eğitim gören özel çocuklara doğanın, ağacın ve fidanın farkındalığına vardırılması, onlarla temas etmelerinin gelişim ve eğitimlerine olumlu yönde katkıda bulunacağına inandıkları için İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne geldiklerini, kendilerine gösterilen sıcak karşılama, ilgi ve alakadan dolayı da kurum çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

Fidanlık Mühendisi Figen Bozdağlı ise fidanlığın sayısız ziyaretçi tarafından ziyaret edildiğini ama şimdiye kadar gelen ziyaretçiler içinde en anlamlı ve özel grubun bu çocuklar olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası