Ege Postası
Geri

Ramazan ayının ilk cumasında camiler doldu taştı

Ramazan’ın ilk cuma namazında Bursalılar camileri doldurdu. Başta Ulu Cami olmak üzere bir çok ibadethanede vatandaşlar içeride yer bulamadı, namazlarını güneş altında bahçelerde kıldı.        Ulu...
Ramazan ayının ilk cumasında camiler doldu taştı
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan’ın ilk cuma namazında Bursalılar camileri doldurdu. Başta Ulu Cami olmak üzere bir çok ibadethanede vatandaşlar içeride yer bulamadı, namazlarını güneş altında bahçelerde kıldı.

        Ulu Cami’de namaz kılmanın kendilerine büyük haz verdiğini anlatan vatandaşlar, Ramazan ayında özellikle Ulu Cami ve Emir Sultan gibi tarihi camileri tercih ettiklerini söyledi. Mübarek Ramazan ayının ilk cuma namazını Ulu Cami’de kılmak için geldiğini belirten Nurettin Şentürk, “Her zaman gelemediğimiz için bari Ramazan ayının ilk cumasını burada kılalım dedik. Ramazan'da özellikle her Cuma Ulu Cami’ye gelmeye çalışıyorum.” dedi.

        Ulu Cami’de Ramazan’ın ilk cumasını kılmak için Mustafakemalpaşa ilçesinden gelen Cezmi Çakır, “Mustafakemalpaşa’dan geliyorum ve özellikle Cuma namazı için Ulu Camiyi tercih ettim. Ramazan’ın ilk cumasını burada kılmak için özellikle geldim.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası