Ege Postası
Geri

SBS’de Erzurum’un ilk 11’i Anafen Dershaneleri’nden çıktı

Bu yıl son kez düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS), Erzurum Özel Anafen Dershaneleri büyük bir başarı elde etti. Anafen’de sınava hazırlanan Özel Aziziye Ortaokulu öğrencisi Ümit Yiğit Başaran tüm sorulara doğru yanıt verdi....
SBS’de Erzurum’un ilk 11’i Anafen Dershaneleri’nden çıktı
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu yıl son kez düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS), Erzurum Özel Anafen Dershaneleri büyük bir başarı elde etti. Anafen’de sınava hazırlanan Özel Aziziye Ortaokulu öğrencisi Ümit Yiğit Başaran tüm sorulara doğru yanıt verdi. 9 bin 435 öğrencinin sınava girdiği Erzurum’da ilk 11’i Anafen öğrencileri kaptı.

Erzurum Anafen Dershanelerinin Eğitim Koordinatörü Hayrettin Aktaş, il genelinde ilk 11’de yer alan öğrencileri şu şekilde sıraladı: Özel Güneş Ortaokulu Murat Sinan Metin ikinci, Özel Aziziye Koleji öğrencilerinden Ahmet Metin Avcı üçüncü,Özel Güneş Ortaokulundan Ayşenur Malkoç dördüncü,Özel Aziziye Koleji öğrencilerinden Hüseyin Gülsoy beşinci, Firdevs Dilara Şimşek altıncı, Ahmet Asım Keskin yedinci, Haktan Yalçın sekizinci, Oğuzhan Özdemir dokuzuncu, Esranur Akdeniz onuncu, Özel Güneş Ortaokulundan Nihan Tüten on birinci oldu.

Aktaş ilk 20’de ise 15 öğrenci ile yer aldıklarını ifade ederek bu başarının ilk 100’de 72 öğrenci olduğunu aktardı. Anafen Dershaneleri’nin 19 yıldır göstermiş olduğu bu başarının sırları bulunduğunu belirten Aktaş, “Sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanan Anafen Dershanelerinin Sürekli büyüyen kendini yenileyen, yaşayan farklı bir eğitim sunuyor. Okullarla sürekli iletişim halindeyiz. Ailelerimizin maddi ve manevi desteklerine inanıyoruz. Yenilikçi eğitim, güçlü rehberlik sistemine sahibiz. Öğrencilerimizin çalışmasını sıkı takip ediyoruz. Sürekli ihtiyaç analizi yaparak en doğru zamanda, öğrencinin en çok ihtiyaç duyacağı, en güvenilir yayını öğrencilerin hizmetine sunuyoruz. Öğrencilerin gelişim özelliklerini, yaş gruplarını, beklentilerini dikkate alarak dokümanlar ve programlar hazırlıyoruz. Böye olunca da başarı kaçınılmaz oluyor. Öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası