Ege Postası
Geri

Sandal’dan Osmanağaoğlu’nun o iddiasına bu kez de videolu yanıt:İki gündür 'tık' yok!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın odasında ait olduğu söylenen fotoğrafı paylaşarak Sandal’ı hedef almıştı. Sandal, Osmanağaoğlu’nun eleştirisine ‘İki gündür tık yok’ diyerek bu kez de sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yanıt verdi.
Sandal’dan Osmanağaoğlu’nun o iddiasına bu kez de videolu yanıt:İki gündür 'tık' yok!
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2023 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, geçen günlerde Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın viyolonsel sanatçısı Adasu Akın’ı ağırladığı sırada çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak, Sandal’a ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Osmanağaoğlu açıklamasında “Fotoğraf bugünkü CHP’nin özetidir. CHP’li Bayraklı Belediye Başkanının odası! Gazi Paşa’nın mirasını hiç eden Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafları duvarda asılı, İzmir’in hemşerisi olmakla övünen Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ise yerlerde. Yazıklar olsun!” ifadelerine yer vermişti.

Başkan Sandal ise MHP’li Tamer Osmanağaoğlu’na fotoğrafla yanıt vererek paylaşımın siyasi algı olduğuna dikkat çekmişti.

Öte yandan Sandal sosyal medya hesabından bu kez de videolu paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Sandal, CHP Bayraklı İlçe Örgütü’nü ziyaretinde fotoğrafların orjinalini göstererek şu açıklamayı yaptı:

“Bizi yermek isteyen arkadaşlar var. Mesela bir dernekten bize bir hediye gelmiş. Arka fona da Atatürkümüzü ve Türk bayrağını fon olarak koymuşlar. Hediye olarak gelmiş. Bizde alıp oraya koymuşuz. Bir kızımız bizi ziyarete gelmiş Adasu diye. Gerçekten özel bir yetenek. Fotoğraf çekilince orada sadece Atatürk kısmı gözükmüş üst tarafta da genel başkan gözüküyor. Yani fotoğraf şu. Bakın ben burada oturuyorum. Kızımız burada. Burada da o bize gelen hediyede sadece Atatürk gözüküyor. MHP'li vekil CHP zihniyeti diye tweet atıyor. Diyor ki Kemal Bey yukarı Atatürk'ü yere indirmişler. Görüyorsunuz değil mi? Şimdi işin orijinali şu. Atatürk bizim makam odamızın arkasında. Gelen hediye belli. Aslında benim fotoğrafım. Şimdi bu bilerek isteyerek yapılmıyor. Ama şimdi bu vekili aradım ben. Dedim ki ‘Vekilim yanlış anlama var. Bunu düzeltmek lazım. Size de fotoğrafları atıyorum’. Şimdi buradan cevap veriyorum. Bu ülkeyi sevmek, bu ülkeyi korumak, bu ülkede Atatürk'ten yana olmak, bu ülkede Cumhuriyet’ten yana olmak, devrimlerden yana olmak lafla olmaz. Yürekle olur, vicdanla olur, ahlakla olur. Madem bu kadar bu değerlere sahipsiniz, madem bu kadar eleştiriyorsunuz bu ülkenin kozmik odasına girildiğinde gıkınız çıkardı. Laik eğitim tahrip edilirken gıkınız çıkardı. Kamu kurum ve kuruluşlarından T.C. kaldırılırken gıkınız çıkardı. Tank palet satılırken gıkınız çıkardı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası