Ege Postası
Geri

Selam filminin oyuncuları, Ünye’ye selam verdi

Türkiye genelinde 29 Mart’ta vizyona giren, 4 ülke ve 3 kıtada çekilen Selam filminin oyuncuları, Ordu'nun Ünye ilçesini ziyaret etti.         Filmde kendilerini eğitime adayan, yurtlarından ve ailelerinden...
Selam filminin oyuncuları, Ünye’ye selam verdi
Haberler / Kültür - Sanat
24 Nisan 2013 Çarşamba 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye genelinde 29 Mart’ta vizyona giren, 4 ülke ve 3 kıtada çekilen Selam filminin oyuncuları, Ordu'nun Ünye ilçesini ziyaret etti.

        Filmde kendilerini eğitime adayan, yurtlarından ve ailelerinden uzakta büyük fedakarlıklar yaparak görev yapan Adem ve Harun öğretmeni canlandıran sanatçılar, Hasan Nihat Sütçü ile Yunus Emre Yıldırımer, Atakale’de Ünyeliler ile yemekte bir araya geldi. Ardından filmin izleyicileri ile hatıra fotoğrafı çektiren sanatçılar, daha sonra Ünye Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

        Sanatçılar, Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel’e Selam filminin çekimleriyle ilgili bilgiler verdi. Daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren sanatçılar öğrencilere "Sizler ders çalışıp, gerçek öğretmen olun. Ne varsa insanlığa yapılan yatırımda var. Gerisi boş şeylerdir. Okuyup bu eşi değeri bulunmaz vatana hayırlı birer insan olun." şeklinde tavsiyede bulundu.

        Daha sonra Sönmez Seramik'e geçen sanatçılar işletme sahipleri Mehmet ve Faruk Sönmez ile görüştü. Mehmet Sönmez ve Faruk Sönmez filmdeki Adem öğretmenin köprüden ırmağa düşen öğrencileri kurtarma sahnesinin kendilerini çok etkilediğini söyledi. Filmde Adem öğretmeni canlandıran Hasan Nihat Sütçü, "O ırmaktaki suyun akışı ve derinlik gerçek. Suyun sıcaklığı 0 ya da 1 derece kadar. Çekim öncesi vücut ısısını yükseltecek kremler sürdük. Sonra deniz adam kıyafeti giydik. O senaryoyu öyle çektik. Sonra suyun akış yönünde ırmağa boydan boya file gerildi. Olası bir su alıp götürmesine karşılık önler alındı. Hatta o sahneyi çekerken gerçekten yaralandım." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası