Ege Postası
Geri

Sema Bodur’dan ilk mesaj: Asıl şimdi başlıyoruz

CHP’nin Kınık adayı İş insanı Sema Bodur adaylığının açıklanmasının ardından, “Asıl şimdi başlıyoruz” mesajını verdi. Bodur, “Belediyemizi 10 yıl sonra geri alacağız” dedi.
Sema Bodur’dan ilk mesaj: Asıl şimdi başlıyoruz
Haberler / Yerel Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden CHP’de bazı il ve ilçe adayları belli oldu.

CHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. Toplantıda İzmir'den 6 ilçeye belediye başkan adayı ataması yapıldı.

Kınık İş insanı Sema Bodur aday gösterildi. Bodur ilk açıklamasında, “Asıl şimdi başlıyoruz” mesajını verdi.

CHP Kınık Adayı Sema Bodur, EGE Postası’na yaptığı açıklamada, “Ben iş insanıyım. İşlerimi geride bırakarak bu yola girdim. İddiam olmasa böyle büyük bir yükün altına girmezdim. Adaylığımız açıklandı ve ilk adımımızı geçtik. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Biz asıl şimdi başlıyoruz. Diğer ilçeler gibi çok kalabalık zor bir adaylık süreci geçirmedik. Bu sebeple daha kolaydı. Belediyemizi 10 yıl sonra geri alacağız. Çalışmalarımıza başladık ama aday olmadan sadece bir projeydi. Seçim ofisimizi, araçlarımızı ve hazırlıklarımızın yüzde 80’inini tamamlamıştık. Bundan sonra hayata geçirmeye bakacağız. 80 günlük bir sürecimiz var. Diğer adaylarımız gibi biz de çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi'

SEMA BODUR KİMDİR?

1966 yılında Kınık’ta doğan Sema Bodur çocukluk yıllarını Kınık’ta geçirdi. İlk, orta ve lise eğitimini Kınık’ta tamamladı. Aile işlerini üstlenerek ticari hayata atıldı. Bir süre sonra memuriyeti nedeniyle 1991 yılında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bu görev boyunca Türkiye ve uluslararası şampiyonluklarında antrenör olarak görev yaptı. Görev süresi içerisinde yüzlerce lisanslı sporcuyu yetiştirdi. Bölge ve çevresinde birçok kulüp kurup profesyonel lige çıkardı. 2011 yılında Gençlik Spor Bakanlığı’ndan emekli olan Sema Bodur ara verdiği ticari faaliyetlerine bünyesinde çalışan 400 kişilik bir ekiple inşaat, emlak, tarım, hayvancılık ve mobilya sektöründe Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. Sema Bodur, evli ve bir çocuk annesidir. Bodur, partisinin ilçe başkanlığına 2 Aralık’ta adaylık başvurusunda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası