Ege Postası
Geri

Seramik üzerine tezhibli hat eserleri görücüye çıktı

Trabzon Halk Eğitim Merkezi ile Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği tezhip kursunda, kursiyerlerin eserleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Hamamizade Kültür Merkezi’nde açılan sergide; tezhib sanatının usta öğreticisi Selma...
Seramik üzerine tezhibli hat eserleri görücüye çıktı
Haberler / Kültür - Sanat
7 Mayıs 2013 Salı 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzon Halk Eğitim Merkezi ile Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği tezhip kursunda, kursiyerlerin eserleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Hamamizade Kültür Merkezi’nde açılan sergide; tezhib sanatının usta öğreticisi Selma Berber ve 15 öğrencisinin çalışmalarının yer aldığı yaklaşık 250 el emeği göz nuru eserler yer alıyor.

Trabzon Halk Eğitim Merkezi’nin Tezhib sanatı usta öğreticisi Selma Berber, “Yaklaşık 7 yıldır tezhib üzerine çalışıyor ve sezon sonunda sergi açıyoruz. Eylül ayında başlayan çalışma sürecimiz sergi ile noktalamış bulunuyoruz. 11 Mayıs tarihine kadar açık olacak sergimizde çoğunluğu öğrencilerimizin eserleri yer alıyor. Sanata emek verenlerin yanında yer alındığının gösterilmesi adına Trabzonlu sanat severlerin sergimizi ziyaret etmesini bekliyoruz.” dedi.
Porselen üzerine işleme yapıldıktan sonra fırınlanan, ardından yaldızlama işleminden sonra ikinci defa fırına giren eserlerin fiyatı 25 TL ile 750 TL arasında değişiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası