Ege Postası
Geri

Şeref Karayalçıın Futbol Turnuvası Şahane Başladı

2007 yılında aramızdan ayrılan Merhum Şeref Karayalçın adına düzenlediğimiz Futbol turnuvası başladı.
Şeref Karayalçıın Futbol Turnuvası Şahane Başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2013 Salı 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Şeref Karayalçın Futbol Turnuvasının ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuvaya 8 Takım Katıldı

Bayraklı Belediyespor, , Smyrna Manavkuyu, , Buca Belediyespor, Demirspor, Karşıyaka Belediyespor, Bornova Belediyespor, Onur Gençlikspor, ve Soğukkuyuspor kulüplerinin katıldığı 3. Şeref Karayalçın Futbol Turnuvası kıran kırana geçen mücadeleyle ilk gününü tamamladı.

Başlama vuruşu yapıldı

Ümit Boz Spor Tesislerinde gerçekleşen ve 25’er dakikalık iki devreden oluşan maçlara genç futbolcular ve futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın başlama vuruşunu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Orandı ve Merhum Şeref Karayalçı'nın Oğlu Cihat Karayalçın yaptı. Başlama vuruşu yapan Fahrettin Orandı, ‘’Turnuvaya katılan sporcuları ve sporseverleri tebrik ederken, futbolun sadece bir oyun olduğunu ve kaybedenin kazananı alkışlayacağı bir turnuva olmasını müsabakaların centilmence geçmesini ’’ diledi.

Maçlar Şahaneydi
Pazartesi günü başlayan Şeref Karayalçın Futbol Turnuvasının ilk gününde 4 maç yapıldı. Mücadele içinde geçen maçları izlemeye gelen Bayraklı futbolseverler futbola doydu. 13 Yaş altı minik futbolcuların kıran kırana geçen mücadeleleri izlemeye gelenlere seyir keyfi verirken sporcuların aileleri de müsabakaları dikkatli gözlerle izledi.

Turnuvanın ilk Gününde Gol çoktu

Turnuvanın ilk günü geride kalırken geriye atılan goller hafızalarda kaldı. Turnuvanın ilk maçını Bayraklı Belediyespor, Smyrna Manavkuyuspor yaptı. Bayraklı Belediyespor, Smyrna Manavkuyuspor’u 10-4 skorla yenmeyi başardı. Demirspor, Bornova Belediyespor’u 6-0 gibi net skorla geçerken günün en iyi maçı ise Soğukkuyuspor ile Buca Belediyespor maçı oldu. Zorlu geçen müsabakada rakibini 3-2 skorla yenmeyi başaran Buca Belediyespor oldu. Günün son maçında ise Karşıyaka Belediyespor ile Onur Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karşıyaka Belediyespor, Onur Gençlikspor takımını 4-1 skorla yenerek turnuvanın ilk günü tamamlanmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası