Ege Postası
Geri

Çiğli yaz spor okulları başlıyor

Çiğli Belediyesi her yıl düzenlediği yaz spor okullarını bu sezon da yoğun katılımla açıyor. Çiğli Belediyesi yaz spor okulu Perşembe günü başlıyor. Futbol ve taekwondo branşlarında açılacak yaz spor okuluna 7 – 13 yaş arası çocuklar kayıt yaptırdı. Kurs boyunca ücret talep edilmezken, sadece kayıtta 40 lira forma ve malzeme ücreti ödendi.
Çiğli yaz spor okulları başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2013 Salı 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
En büyük ilgi futbola
İZMİR- Yaz spor okullarına 2000 – 2006 doğumlu çocuklar kayıt yaptırırken, kurslarda en büyük ilgiyi futbol gördü. Futbol kursu belediye spor tesislerinde, taekwondo kursu ise belediye taekwondo salonunda verilecek. Mahallelerden kalkacak ücretsiz servis öğrencileri spor tesislerine ve evlerine taşıyacak.
“Çocuklarımıza sporu sevdiriyoruz”
Her yıl yaz spor okullarını ziyaret ederek genç ve çocuklarla buluşan Başkan Metin Solak, bu yıl da çocuklara spor yaptırmaya kararlı olduklarını söyledi. Başkan Solak, “Çiğli Belediye spor kulübü olarak çocuk ve gençlerimize spor okullarımız kanalıyla spor yaptırmaya, eğitim vermeye çalışıyoruz. Bunu yaparken herkesin gereken özveriyi gayreti gösterdiğini biliyorum. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Bu yılki kurslar geçmiş yıllarda planlanan kurslardan daha organize, disiplinli olacak” dedi.
Yaz spor okullarında yetenekli gençlerin de tespit edildiğini ve takımların alt yapısına seçildiklerini belirten Başkan Solak, şöyle konuştu; “Çiğli Belediye Spor Kulübü kendi alanında çok güçlü ve herkes tarafından bilinen, sevilen ve korkulan bir takımdır. Futbolcu olmak isteyen çocuklarımızı da erken yaşta eğitiyoruz. Bu çocuklarımız başta Çiğli Belediyespor futbol takımı olmak üzere büyük takımların alt yapısına geçebilirler. Taekwondo da oldukça başarılı bir takımız var. Dünya, Avrupa ve Türkiye’de derecelerimiz var. Bazı miniklerimiz de taekwondoya ilgi duyuyor. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını bize getirebilirler.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası