Ege Postası
Geri

Karabağlar’a yeni temizlik araçları alındı

Karabağlar Belediyesi, ilçenin pırıl pırıl olması için temizlik hizmetleri filosuna 15 yeni çöp kamyonu daha ekledi. Geniş alanları süpürme aracı 4 fil de filoya katıldı. İlçenin cadde ve sokaklarında temizliğin kaliteli ve çağdaş bir şekilde yapılması için araç filosu genişletilen Temizlik İşleri Müdürlüğü, hizmetlerini daha hızlı bir şekilde yürütmeye başladı.
Karabağlar’a yeni temizlik araçları alındı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2013 Pazartesi 19:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -  Yeni hizmete giren çöp kamyonları ve 4 fil süpürge aracıyla Karabağlar’da cadde ve sokaklardaki çöp toplama hizmetinin daha hızlı ve modern bir şekilde toplanacağını belirten Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Cadde ve sokakların pırıl pırıl olması için temizlik işlerinde kullanılan araç filomuzu güçlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıl konteynerlerimizi yenilemiştik. Göreve geldiğimizde Konak Belediyesi’nden devraldığımız ve eski çöp kamyonlarımızla hizmet vermeye çalışıyorduk. Vatandaşlarımızın modern, temiz sokaklarda yaşaması, çöp toplama işlerinin aksamadan yürümesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç gereçlerinin yeni ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz. Müdürlüğümüz 7/24 üç vardiya çalışarak, hizmet üretiyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası