Ege Postası
Geri

Batur büyüyen Narlıdere için araç filosunu genişletti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye araç filosuna katılan 6 adet yeni aracın tanıtımı için, belediye meclis üyelerinin katılımı ile bir tören düzenledi.
Batur büyüyen Narlıdere için araç filosunu genişletti
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2013 Pazartesi 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Narlıdere Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı öncesinde yeni alınan araçların tanıtımı için belediye önünde ki düzenlenen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve meclis üyeleri katıldı. Eskiyen araçları yenilemek daha sağlıklı ve hızlı hizmet vermek amacı ile alınan 6 adet araç Başkan Batur tarafından meclis üyelerine tanıtıldı. 2 adet çöp kamyonu, 2 adet açık kasa kamyon, 1 adet çift kabin kamyonet, 1 adet kazıcı, yükleyici iş makinesi, 1 adet yol süpürme makinası daha temiz bir Narlıdere için Başkan Batur’un düzenlediği tören sonrasında mesaiye başladı. İller bankasından alınan 1.200.000 TL’lik kredi Narlıdere’nin hizmetine sunulan yeni araçlara yakın zaman içinde belediyenin ihtiyaç duyduğu ve katı atıkların çevreye zarar vermeden ve modern şekilde toplanması için 1 adet çöp transfer aracını temin ederek hizmete sokmayı planlıyor.

Daha hızlı ve etkin hizmet
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un meclis üyelerinin katıldığı törende konuşan Batur “uzun zamandır kullanımda olan ve artık eskiyen hizmet araçlarımızın yerine bugün düzenlediğimiz tören ile hizmete sokacağımız yeni araçları devreye sokuyoruz. Büyüyen Narlıdere’nin ihtiyaçlarını karşılamak için, kaliteli hizmet verebilmek için çağın gerekliliği yeni teknolojileri kullanmak gerekiyor. Eğer yatırım yapar, araç ve gereçleri alıp teknolojiyi kullanırsak, vatandaşa daha sağlıklı hizmet verebiliyoruz. Yeni aldığımız araçlarla filomuzu güçlendirdik, daha hızlı ve etkin hizmet vereceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası