Ege Postası
Geri

Şermin Kaymaz, CHP Karşıyaka için adaylığını açıkladı

CHP'li Şermin Kaymaz, CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayarak, Karşıyakalılar ve CHP'nin Kadın üyelerinden destek beklediğini ifade etti.
Şermin Kaymaz, CHP Karşıyaka için adaylığını açıkladı
Haberler / Yerel Politika
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. 

CHP'li Şermin Kaymaz, CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayarak "Desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Kaymaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Bugün Karşıyaka İlçe örgütümüzde İlçe Kongre delegesi, Kurultay delegesi, Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok görev yapmış parti emekçisi yol arkadaşımla biraraya geldik.

Karşıyaka'mızın kadınlarına daha yakın olmak,onların sesi ve temsilcisi olmak için CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı sizlerle paylaşıyorum.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Geçmiş dönemde parti içinde aktif görevler üstlenmiş biriyim ve kadın kollarının eski yöneticisiyim, partimin değerlerini ve hedeflerini en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.

Yapılacak ilk genel seçimlerde başarıya giden yolda, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda İlçe Başkanlığımız, Gençlik Kollarımız ve Belediye Başkanımız ile uyum içinde çalışarak Karşıyaka' mızı partimizin kalesi yapacağız.

Kadınların siyasette daha fazla yer alması, güçlerinin farkına varması ve toplumsal cinsiyet eşitliği benim için önemlidir. Desteklerinizi bekliyorum. Birlikte mücadele etmeye hazır mısınız?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası