Ege Postası
Geri

Tugay'ın İYİ Parti ziyaretinde dikkat çeken detay: Akşener var, Dervişoğlu yok!

İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Cemil Tugay, bugün İzmir'de siyasi parti temsilcilerini ziyaret ediyor. Tugay'ın AK Parti ziyaretinin ardından ikinci durağı İYİ Parti oldu. Tugay ve Doğan ziyarette birlik ve dayanışma mesajları verdi. Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ziyaret ettiği İYİ Parti'de Akşener portresi dikkat çekti. Kurultayın ardından 15 gün geçmesine rağmen yeni genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nun portresinin asılmadığı görüldü.
Tugay'ın İYİ Parti ziyaretinde dikkat çeken detay: Akşener var, Dervişoğlu yok!
Haberler / Yerel Politika
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Cemil Tugay, bugün İzmir'de siyasi parti temsilcilerini ziyaret ediyor. 

İzmir siyasetinde normalleşme adımları atan Tugay'ın ilk durağı AK Parti İzmir İl Başkanlığı oldu. AK Parti'nin ardından Tugay İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan ve İYİ Parti yöneticileri, Tugay ve Aslanoğlu'nu kapıda karşıladı. 25 dakikaık gerçekleşen toplantıda birlike ve dayanışma mesajları verildi. 

"İLETİŞİM İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Geçirdiğimiz 31 Mart yerel seçim sürecinde kişilik haklarına saldırmadan, birbirimizi incitmedigimiz bir seçim dönemi geçirdik. Buna katkı verdiğiniz için teşekkür etmek istedik. Önümüzde artık yeni bir dönem var 5 sene şehrimize hizmet vermek için çalışacağım. Bu süreçte daha yakın olacağız birbirimize görüşlerimizi aktaracağız. Yapıcı bir tavırla şehrimize hizmet getirmek için iletişim içerisinde olacağız. Ziyaretçimizin esas sebebi bunlar. Bundan sonra göstereceğiz olumlu yaklaşım için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi

YAPICI ELEŞTİRİ

Tebrik ederek sözlerine başlayan   İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, "İzmirimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimize yakışır beni seçim süreci geçirdik. Bunun için İzmir'deki siyasi partilere teşekkür ediyorum. Biz bu şehirde yaşayan bireyler ve iyi parti ailesi olarak sizleri tebrik ediyoruz. Biz üzerimize ne düşüyorsa, yanlış bulduğmuz şeyleri de yapıcı eleştirerek yanınızda olacağız. 5 yıl boyunca keyifli bir dönem geçirirsiniz. Biz her zaman yanınızdayız" diye konuştu. 

"TÜM İZMİRLİLERİN BAŞKANI"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, "Büyükşehir belediye başkanımız tüm İzmirlilerin başkanıdır. Bizler hemşehriler olarak elimizden geldiği kadarıyla birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen katkıyı koyacağız. Sizlerin koyacağı katkılar için teşekkür ederim" dedi.

AKŞENER VAR, DERVİŞOĞLU YOK

İyi Parti ziyaretinde İl Başkanı Ülkü Doğan'ın makamında asılı bulunan İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in portresi dikkat çekti. Yaklaşık 15 gün önce genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'na ait fotoğrafın olmaması dikkat çekti. Dervişoğlu'nun portresinin asılmaması parti içi muhalefet tarafından 'geçici genel başkan' söylemini güçlendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası