Ege Postası
Geri

Serter 'eski'lerle bir araya geldi

CHP İzmir’de İl Başkanı Bedri Serter ve il eski başkanları İzmir usulü kahvaltıda bir araya geldi. Boyoz ve gevreğin ikram edildiği kahvaltılı toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’da yer aldı. İl Başkanı Bedri Serter, il eski başkanlarının tecrübelerinden faydalanacağını söyledi.Tezcan, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi, aday belirleme yönteminin 15 Şubat’ta belli olacağını ifade etti.Tezcan Başbakan’ın İzmir’de başbakanlık ofisi açacağını söylemesiyle ilgili de,“Başbakanlık Cumhurbaşkanının işgali altında olduğu için Başbakan herhalde kendisine yeni bir yer arıyor” dedi. İZMİR USULÜ GÜÇBİRLİĞİ
Serter 'eski'lerle bir araya geldi
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2015 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, il eski başkanlarıyla il başkanlığında kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Boyoz ve gevreğin ikram edildiği toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’da yer aldı. İl eski başkanlarından Ali Engin, Tacettin Bayır, Rıfat Nalbantoğlu, Ekrem Bulgun, Selçuk Ayhan, Kemal Karataş, Bülent Baratalı, Ali Rıza Bodur, Alaattin Yüksel, Hilmi Değirmenci, Osman Özgüven, Sedat Akman ve Feridun Gökhan toplantıya katıldı. İl eski başkanlarından sadece Erol Güngör  toplantıda yer almadı.Toplantıda il yönetiminden sadece il sekreteri Osman Peri yer aldı. 

SERTER:TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIM
İl Başkanı Bedri Serter, “ İzmir’de birliktelik ve güçle seçimlere hazırlanmaya başladık. Benden önceki il başkanlarının tecrübelerinden faydalanacağım için çok şanslıyım” dedi.


TEZCAN: KOLLEKTİF AKILLA YÜRÜTECEK
Tezcan, il başkanı Serter’in il eski başkanlarıyla yaptığı toplantının parti adına önemli olduğunu işaret ederek, “ Partimize emek vermiş isimlerin bir araya getirilmesini önemli buluyorum. İl başkanının emek vermiş isimlerle bir araya gelmesi  süreci kolektif bir akılla yürüteceğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

KENDİSİNE YER ARIYOR
Tezcan basın mensuplarını sorularına yanıt verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’de Başbakanlık ofisi açacağını söylemesiyle ilgili yöneltilen soruya Tezcan, “ Ankara’daki Başbakanlık Cumhurbaşkanının işgali, tecavüzü altında olduğu için Başbakan herhalde kendisine yeni bir yer arıyor” dedi. Tezcan, iktidarın İzmir’le ilgili rahatsızlığı olduğunu dile getirirken, “Yerel yönetimlerin hizmet üretmesini engellemeye çalışıyorlar. İzmir halkı bunu görüyor. İzmirliler nerede duracağını çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.


15 ŞUBAT’TA BELLİ OLACAK
Tezcan, partisinin milletvekili aday belirleme yönteminin 15 Şubat’taki PM’de belli olacağını açıklarken, “ Partimiz ilk defa bu kadar erken bir tarihte yöntemi belirleyecek. Tüzüğümüz açık. Önseçim olacağı yazıyor. Adaylarının yüzde 15 merkez yoklaması yüzde 85’i de önseçimle belirlenecek” dedi.

Tezcan, 7 Haziran’da Türkiye’de iktidarın değişeceğini söyledi, ellerindeki anketlere göre AK Parti’nin yüzde 30 bandına gerilediğini öne sürdü.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası