Ege Postası
Geri

Sıcaktan bunalan itfaiye erleri birbirlerini serinletti (Özel)

Beşiktaş’ta, fidan yetiştirilen alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Saksılarda bulunan çok sayıda fidan yangında büyük zarar gördü. Sıcaktan bunalan itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarının ardından birbirlerine su sıkarak...
Sıcaktan bunalan itfaiye erleri birbirlerini serinletti (Özel)
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş’ta, fidan yetiştirilen alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Saksılarda bulunan çok sayıda fidan yangında büyük zarar gördü. Sıcaktan bunalan itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarının ardından birbirlerine su sıkarak serinlemeye çalıştı.

Hisaüstü Nispetiye Caddesi üzerindeki ağaçlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında, bodur ağaçların yanı sıra yetiştirilmek üzere saksılara konulan çok sayıda fidan da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Oruçlu olan ve sıcaktan bunalan bazı itfaiye ekipleri yangının ardından kendilerini serinletmek için uğraştı. Birbirlerine su sıkan itfaiye erleri havanın aşırı sıcak olduğunu, oruç tuttukları için de çok su kaybettiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası