Ege Postası
Geri

Sölöz'e ATM cihazı

Orhangazi’ye bağlı Sölöz beldesi bir ilke kavuştu. Orhangazi’ye bağlı beldeler içinde ilk kez Sölöz'e bir bankanın ATM cihazı yerleştirildi. Ziraat Bankası Bursa Orhangazi Şubesi, Sölöz beldesinde otomatik para çekme ve yatırma makinesi...
Sölöz'e ATM cihazı
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Orhangazi’ye bağlı Sölöz beldesi bir ilke kavuştu. Orhangazi’ye bağlı beldeler içinde ilk kez Sölöz'e bir bankanın ATM cihazı yerleştirildi.

Ziraat Bankası Bursa Orhangazi Şubesi, Sölöz beldesinde otomatik para çekme ve yatırma makinesi olan ATM cihazı yerleştirdi. Orhangazi’ye bağlı 5 belde içinde ilk kez ATM cihazına kavuşan Sölöz Belediye Başkanı Ahmet Peker, bankaya teşekkür etti. Ahmet Peker, daha önce Sölöz’de yaşayan yaşlı ya da genç tüm vatandaşların maaş ya da başka türlü işlemler için mecburen Orhangazi’ye gitmek zorunda kaldıklarını hatırlatarak, "Ziraat Bankası tarafından kurulan bu ATM cihazı ile birlikte vatandaşlarımız ve özellikle de yaşlılarımızın Orhangazi’ye gitmelerine gerek kalmayacak. Tüm bankacılık işlemlerini bu ATM cihazından yapabilecekler." dedi.

Hizmete giren ATM cihazı dolayısıyla Peker, Milletvekili İsmail Aydın ve Ziraat Bankası Orhangazi Şube Müdürü İsmail Aykut’a belde halkı adına teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası