Ege Postası
Geri

Talak projelerini Çiğli'ye anlatıyor

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
Talak projelerini Çiğli'ye anlatıyor
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2013 Cuma 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Evka-5 Güç Birliği Oluşumu'nu ziyaret ederek üyelerin sorunlarını dinledi. Yüksek harita mühendisi olarak yılların teknik bilgi birikimine sahip olan Talak, vatandaşlara çözüm önerileri sunarken, projelerini de anlattı. Birikimini Çiğli için kullanmak üzere yola çıktığını kaydeden Talak, “Şehirleri şehir yapan en önemli unsur doğru planlamalardır. Şehirlerin yönetimi haritacı ve planlamacılara teslim edilmeli. Çiğli’yi dönüştürecek projelerimiz hazır. Önce kendime sonra da beraber çalıştığım ekibime güveniyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞARMAK ZOR DEĞİL
Çiğli'de atıl bulunan çok yer olduğunu söyleyen oluşum üyeleriyle sohbet eden Talak, Evka-5 Güç Birliği Oluşumu'nun bulunduğu iş hanının cansız olduğunu ve bu tip yerlerin sosyal tesis alanına çevrilerek canlandırılabileceğini söyledi. Cansız alanları işlek hale getirmek ve bölgede bulunan esnafın işlerini hareketlendirmek için çok şey yapılabileceğini ifade eden Talak, “Bunu başarmak zor değil. Evka-5 Mahallesi genel olarak oturmuş bir mahalle ancak yapılacak rötuşlarla, kurulacak park, mesire alanları ve kültür merkezleriyle çok daha iyi bir konuma kavuşacak” dedi.

MAHALLELERDE KESİN ÇÖZÜM
Belediye başkanı olduğu zaman da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceğinin altını çizen Talak, “Belediye başkanı olduğum zaman, sabah geleceğiz, muhtarların nezaretinde bir ev belirleyeceğiz ve birlikte kahvaltımızı yapacağız. İmar ve Fen İşleri Müdürü de yanımızda olacak. ‘Buradaki sorun nedir, bu yol, bu eğitim tesisi neden yapılmadı’ şeklinde notlar alacağız ve ilgili bölümlere sevk edeceğiz. Her gün öğlene kadar yürüyerek mahallelerde aynı işlemi gerçekleştireceğiz. Mahalledeki tüm sorunlardan haberdar olan muhtarlarla birlikte olduğumuz için mahallelerde kesin çözüm getiren uygulamaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

TALAK’A ÖVGÜLER
Oluşum üyelerinin sorunlarını dikkatle dinleyen ve gerçekçi olmayan hiçbir projesinin olmadığını söyleyen Talak, üyelerden de olumlu tepkiler aldı. Evka-5’in oturmuş bir mahalle olduğunu ancak sorunlarının yine de çok olduğunu kaydeden üyeler, ilgisinden dolayı Talak’a teşekkür etti, projelerinin Evka-5 halkının beklediği projeler olduğunu söyledi. Ziyarette yerel ve genel seçimlerle ilgili de konuşan Talak, yerel seçimlerin genel seçimlerin ayak sesleri olduğunu belirterek herkesi birlik olmaya çağırdı. AKP'nin başta olmasının nedeninin kullanılmayan oylar nedeniyle olduğunu söyleyen Talak, “Oy kullanmayan herkese tek tek ulaşmak gerekiyor. Bir oy bile çok önemli” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası