Ege Postası
Geri

Talak'tan kadınlara tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinlerini dinleyen Talak, başkan seçildiği takdirde yapacağı projeleri açıkladı.
Talak'tan kadınlara tam destek
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2013 Perşembe 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı Mahallelerinde esnaf ve vatandaşla buluştu. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali Talak, “Adayların belirlenmesine az bir zaman kaldı. Çalışmalarımıza ara vermeden, durmadan, dinlenmeden devam ediyoruz. Tabi ki çalışmalarımız sadece yerel seçimler için değil. Parti olarak hedefimiz yerelde iktidarımızı pekiştirmek genelde ise iktidar olmaktır. Bunun için yaklaşan yerel seçimler bir nevi genel seçimlerin ayak sesi olacak” dedi. Talak, ülkenin istikbalinin bu iki seçime bağlı olduğuna da dikkat çekti.

Çiğli’de projeleriyle ön plana çıkan Talak, Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi, projelerinden bahsetti. Talak, öncelikle bölgeye kadın kooperatifi kuracağını söyledi ve şöyle devam etti: “Çiğli’de kadınları evlerden çıkaracağız. Hem ev bütçelerine hem de ekonomiye katkı koyan kadın modelini hayata geçireceğiz. Yapacağımız tesiste kadınlar el becerilerine göre meslek edindirme kurslarında eğitim görecek daha sonra yaptıkları ürünleri kooperatif bünyesinde satarak emeklerinin karşılığını alacak. Ayrıca tesiste okuma yazma, bilgisayar ve annelik eğitimi kursları ile kütüphane olacak”
Talak ayrıca, bölgenin ihtiyacı olan kreş, sağlık tesis alanı, çocuk oyun ve spor alanları ile düğün salonu yapacağını ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası