Ege Postası
Geri

Talihsizlikler Denizli'nin yakasını bırakmıyor

İZMİR’de AK Parti’den Konak Belediye Başkan adayı olan İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin yakasını talihsizlik bırakmıyor. 2.5 ay önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa mitinginde düşünce sol bacağındaki lif kopan Denizli’nin sağ ayağına da pazar arabasının demiri battı. Denizli’nin ayağı sargıya alındı.
Talihsizlikler Denizli'nin yakasını bırakmıyor
Haberler / Yerel Politika
10 Mart 2014 Pazartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, dün (pazar) Basmane’de pazaryerini gezerken kaza geçirdi. Bir vatandaşın pazar arabasının demiri, Denizli’nin sağ ayağına battı. Denizli’nin ayağı sargı beziyle sarıldı. Denizli, ayağındaki ağrıya rağmen seçim çalışmasını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

"DENİZLİ KOCAOĞLU'NA YÜKLENDİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

SOL BACAĞI ŞİŞTİ
Denizli, geçen 28 Aralık’ta da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini izlemek için gittiği Manisa’da meydana yürürken ayağı yağmur suyu kanalına girdi ve düştü. Ayağını ovarak, Erdoğan’ı dinleyen Denizli, daha sonra hastaneye kaldırıldı ve sol bacağında lif kopması tespit edildi. Denizli, sol bacağının üç haftada alçıda kalmasının ardından astronot botu ile sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı. Bir süre önce rahat çalışamadığı için botu da çıkaran Denizli’nin sol bacağında şişlik oluştu.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Denizli, “Kazalar üst üste geldi ama bunlar seçim heyecanımı kaybettirmedi. Çalışmaya devam ediyorum. Bu acılar geçici. 30 Mart’ta hepsini unutacağıma bir sevinç yaşayacağıma inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası