Ege Postası
Geri

Tanrıkulu, Lozan toplantısına kimlerin katıldığını sordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2020 Olimpiyatları için Lozan'daki toplantıya katılan heyette kimlerin yer aldığını sordu.Tanrıkulu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yazılı olarak cevaplaması istemiyle TBMM Başkanığı’na...
Tanrıkulu, Lozan toplantısına kimlerin katıldığını sordu
Haberler / Politika
7 Temmuz 2013 Pazar 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2020 Olimpiyatları için Lozan'daki toplantıya katılan heyette kimlerin yer aldığını sordu.

Tanrıkulu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yazılı olarak cevaplaması istemiyle TBMM Başkanığı’na sunduğu önergede şu soruları yöneltti:
“2020 Olimpiyatları için Lozan'da yapılacak toplantıya katılan heyette kimler yer almıştı? Heyette yer alanların isim listeleri ve aldıkları harcırahlar nedi? 2020 Olimpiyatları için nasıl bir proje ve maliyet programı çıkarılmıştı? Olimpiyatların hangi illerde gerçekleştirilmesi planlanmaktadı? Bu planlama için yapılacak yatırımların analiz sonuçları nedir'”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası