Ege Postası
Geri

Tenis yaz spor okuluna 300 kişi katılıyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yaz Spor Okulu kapsamında açılan tenis branşında antrenmanlar devam ediyor. Tenis kurslarında 300 Antalyalı genç eğitim alıyor.2012-2013 eğitim ve öğretim yılının sona...
Tenis yaz spor okuluna 300 kişi katılıyor
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yaz Spor Okulu kapsamında açılan tenis branşında antrenmanlar devam ediyor. Tenis kurslarında 300 Antalyalı genç eğitim alıyor.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle yaz tatilini çocuklar Yaz Spor Okulları'nda geçiriyor. Hafta içi her gün yapılan antrenmanların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 100. Yıl Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Çocukların büyük ilgi gösterdiği 7-18 yaş gurubunun ayrı periyodik antrenmanına yaklaşık 300 çocuk katılıyor. Tenisin taktik kuralları ve teknik bilgileri hakkında temel eğitimleri antrenör Çağlar Özkan veriyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, spor okullarına bu yıl yaklaşık 7 bin 500 olduğunu açıkladı. Yaz spor okulları tarihinde bir rekor başvuru aldıklarını kaydeden İl Müdürü Hacıcaferoğlu, "Çocuklarımızın olimpiyat sporu tenisi tercih etmeleri çok güzel. Biz antrenörlerimizle birlikte spor adına ileriye dönük hazırlıklar yapıyor ve gençlerimizi bu yönde yetiştiriyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası