Ege Postası
Geri

Tugay'dan havaalanı önünde gövde gösterisi: Seçim otobüsü üzerinde mesaj seli

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay İzmir'de gövde gösterisi yaptı. Adnan Menderes Havalimanı çıkışında seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen Tugay, "İzmir büyükşehir belediyesi elleri temiz yürekli temiz insanlarca yönetilecek. Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen herkese yol açacağız. İnsanlarımıza belediye hizmetlerini daha fazla götürmek için üzerimize düşeni yapacağız. İzmir'i Türkiye'nin en yaşanabilir şehri yapma yolunda hazırladığımız projeleri 2 ay boyunca sizler birer birer anlatacağız. Bu şehir Türkiye'de herkesin yaşamak istediği bir yer olacak. Herkes İzmir'e gıpta ile bakıyor. Bu CHP'nin başarısıdır. Bize çamur atmak için konuşacaklar aklına bunu sokmak benim boynumun borcu olsun. Hava soğuk kanımız sıcak içimiz kıpır kıpır. Heyecanımız yüksek bir an önce sahaya çıkmak ve halkımızla buluşmak istiyoruz. Hep birlikte İzmir için daha ileri" dedi.
Tugay'dan havaalanı önünde gövde gösterisi: Seçim otobüsü üzerinde mesaj seli
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde adaylık mesaisi sona yaklaşıyor. 

CHP'de adaylar netleşirken  İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri sona bırakıldı. 

CHP MYK ve PM dün İzmir için özel olarak toplandı. Toplantıların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay gösterildi. 

İzmir'de Tunç Soyer devri sona ererken, CHP İzmir İl Örgütü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ı Adnan Menderes Havalimanı VIP çıkışında karşılamak için havaalanına akın etti. 

Karşılama törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İlçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

ASLANOĞLU' DAN SOYER GÜZELLEMESİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu konuşmasında, " Aday adaylık süreçleri zorludur, çetindir. Yaklaşık 2 aydır 407 aday adayımız sokak sokak sosyal belediyeciliği CHP'nin yerel yönetimler politikalarını anlatıyor. Bugüne kadar emek veren ter döken 407 aday adayı arkadaşımız için alkış istiyorum.  Tunç Soyer, 10 yıl Seferihisar'da 5 yıl Büyükşehir'de bizler için çalıştı. İzmir'i demir ağlarla örmek için gece gündüz ter döktü. Kendisinin deneyimlerinden Cemil bey ve bizler yararlanmaya devam edeceğiz. Bizler bir arada kırılmadan hep beraber bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Aday adaylık süreci bitti. Genel Başkanımız Özgür Özel'in  ve genel merkezin kararı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay olmuştur. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizler canla başla gece gündüz partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bayrak yarışı bu kimisi görevi başka arkadaşlarımıza devredecekler. Buca'dan Bornova'ya Bayraklı'da Gaziemir'e bir çok ilçe belediye başkanımıza da verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Sizler zaten Cemil Bey'i tanıyorsunuz. İçimizden biri. 5 yıl belediye dönemi boyunca edindiği tecrübeleri yeni vizyon ile harmanlayarak İzmir için çalışacak. İzmir'in öz evladı bir belediye başkan adayımız var. Sadece büyükşehirden değil 30 ilçede pırlanta adayımız var. 9 adayımız kadın. Tüm kadınlarımıza sahip çıkacağız. 30 belediyemizin 11 tanesi genç. Kimi imar komisyonu başkanlığımızın yaptı kimi vekil adayı oldu. Deneyimli genç pırıl pırıl kadrolarla geliyoruz. 30 ilçede ve büyükşehirden CHP'nin bayrağını bir kere daha dalgalandıracağız" dedi. 

SİZ CUMHURİYETSİNİZ

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay seçim otobüsü üzerinde partililere seslenerek, "Sizler İzmirsiniz, si zler CHP'siniz, sizler Cumhuriyetsiniz. Sizler Atatürk'ün askerlerisiniz. Sizler bu ülkede halkın maruz kaldığı haksızlıklara karşı, adaletsizlikler karşı dertlenen ve mücadele eden asil yol arkadaşlarımızsınız. Ben bu şehrin 4 bir yanında yaşadım. Çocukluğum Balçova da, gençliğim Buca'da geçti. Yeşilyurt devlet hastesinde görev yaptım. En son Karşıyaka'da yaşamak bana nasip oldu. Şehrimizin 4 bir yanı değerli ve güzel. Ben bu şehrin yetiştirdiği, bu şehrin meslek sahibi yaptığı onurlandırdığı bir kardeşiniz olarak CHP'ye üye oldum. CHP'ye nefer olarak başladığım siyasi yaşamında bir çok görevin ardından 2019 yılında bana karşıyaka belediye başkanı ona onuru verdi. 5 yıl boyunca benimle birlikte olduğu için Karşıyakalılar ve CHP'lilere teşekkür ediyorum" dedi.

DEMOKRASİ BİR NÖBET DEĞİŞİMİ 

İzmir önceki dönem belediye başkanlarının deneyim ve tecrübelerinden yararlanmak istediğine vurgu yapan Cemil Tugay, "Demokrasi bir nöbet değişimdir. Bu görevi yerine getirdiniz ve bir süre sonra bayrağı başka bir arkadaşınıza teslim edersiniz. Ne mutlu bana ki partim bana İzmir büyükşehir belediye başkan adaylığını layık gördü. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Özgür Özel, MYK ve PM'miz ve bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Benden önce elbette bu bayrağı birileri taşıyordu. Ahmet Piriştina, Aziz Kocaoğlu ve Başkanımız Tunç Soyer bu bayrağı taşıdı ve dünyanın en güzel şehri olan İzmir'e hizmet etti.  Her birine teşekkür ediyorum Piriştina'yı rahmetle anıyorum. Hayatta olan başkanlarımızın deneyimlerinden her zaman faydalanacağınız. Onların yükselttiği bayrağı ve paha biçilmez miraslara yakışmadı namus vefa ve yurtseverlik borcu olarak görüyorum" ifadelerine yer verdi. 

İZMİR İÇİN İLERİ!

Tugay konuşmasının devamında, "İzmir çağdaş laik ve eşsiz nitelikleriyle insanlarına Özgürlük ülkesine ise cesaret veren bir kenttir. İzmir cumhuriyetin simge kentidir. Biz bu emaneti CHP olarak bugüne kadar onurla taşıdık. İnsanlarımızın haklarının yanında onlar için mücadele ettik. Sosyal politikamıza sigortası görevi gördük. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız. Aldığımız bayragi daha yükseğe taşıyacağız. Türkiye yoksullukla mücadele ederken haklar kaybedilirken biz insanlarımıza daha fazla sahip çıkacağız. Ev sahibi olmayanları ev iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız çiftçilerimize daha fazla destek vereceğiz. Biz İzmir'i kalkındıracağız, gençlerimiz bu şehirden gitmek istemeyecek. İzmir büyükşehir belediyesi onların her zaman yanlarında olacak. İzmir büyükşehir belediyesi elleri temiz yürekli temiz insanlarca yönetilecek. Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen herkese yol açacağız. İnsanlarımıza belediye hizmetlerini daha fazla götürmek için üzerimize düşeni yapacağız. İzmir'i Türkiye'nin en yaşanabilir şehri yapma yolunda hazırladığımız projeleri 2 ay boyunca sizler birer birer anlatacağız. Bu şehir Türkiye'de herkesin yaşamak istediği bir yer olacak. Herkes İzmir'e gıpta ile bakıyor. Bu CHP'nin başarısıdır. Bize çamur atmak için konuşacaklar aklına bunu sokmak benim boynumun borcu olsun. Hava soğuk kanımız sıcak içimiz kıpır kıpır. Heyecanımız yüksek bir an önce sahaya çıkmak ve halkımızla buluşmak istiyoruz. Hep birlikte İzmir için daha ileri" dedi. 

Konuşmaların ardından Cemil Tugay, Deniz Yücel, Şenol Aslanoğlu ve Murat Bakan ile poz ve birlik beraberlik mesajı verdi. Tugay, "Kimse bizi bölmeyecek, parçalamayacak. Hep birlikte oy rekoru kıracağız" dedi.

Tugay daha sonra yaptığı açıklamada, "İzmir'i seviyoruz, İzmir'e çok hizmet edeceğiz beklesinler bizi... Geliyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası